akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,3665
EURO
34,7945
ALTIN
2.394,36
BIST
10.255,10
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
16°C
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
18°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Açık
21°C
Salı Az Bulutlu
24°C

Başkan Yemenici Oğlu Cüneyt Tuğra İle Sahneye Çıktı

Başkan Yemenici Oğlu Cüneyt Tuğra İle Sahneye Çıktı
07.06.2017 19:42
487
A+
A-

2016 – 2017 Eğitim – Öğretim döneminin sona ereceği bu haftada Akçakoca Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Akçakoca Belediyesi bahçesinde gerçekleşen karne şenliğinin 2.günü şişme oyun parkurlarıyla, müzik ve skeçlerle, yüz boyamalarıyla çocuklar dilediklerince eğlendi. Pamuk şeker, mısır, simit, ayran, pazıl, penye, şapka ile balon dağıtıldı ve öğrencilere etkinliklere katılımlarından dolayı teşekkür belgeleri takdim edildi, Belediye Başkanlığı tarafından dolu dolu bir program gerçekleştirildi.

Yüzlerce çocuk müzik eşliğinde dilediklerince eğlendiler, kimi zaman bu coşkuya büyüklerde dahil oldu. Çocuklar, veliler ve öğretmenler böyle bir organizasyona imza atan Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici’ye çok teşekkür ettiler.

Karne şenliğinin 2. günü programa eşi Nilay Koyuncu Yemenici ve çocukları Cemre ile Cüneyt Tuğra’yla katılan Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, tüm çocuklarla günün anısına fotoğraf çektirdi. Kimi zaman çocukların oynadığı oyunlara kendi de eşlik etti.

Konuşmasını yapmak üzere sahneye oğlu Cüneyt Tuğra’yla çıkan Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici şu sözlere yer verdi “ İlkleri gerçekleştirmeyi seviyoruz, öğrenci kardeşlerimize 1.2.3 ve 4.sınıfta okuyan yavrularımıza böyle bir karne etkinliğiyle eğlendirelim istedik. Dün tiyatro gösterilerimiz vardı, bugün farklı bir atmosfer var ben bile heyecanlandım. Organizasyon çok güzel geçiyor, öğrencilerde hem mutlu hem de neşeliler. İnşallah bundan sonraki yıllarda eğitim öğretim yılının son haftasında bu etkinlikleri yapmak istiyoruz. Öğrencilerimize ne yapsak azdır, yavrularımız bizim göz bebeğimiz. Bizlerden bir şey talep ettiklerinde biz esirgemiyoruz. Onlar bizim en değerli varlığımız, bende çok eğlendim. Keşke bizim çocukluk dönemimizde böyle şeyler olsaydı diye özendim” diye ifade etti.







ETİKETLER: