akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,3414
EURO
34,8554
ALTIN
2.385,86
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
16°C
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
18°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
21°C
Salı Az Bulutlu
24°C

OKULLARDA MEZUNİYET HEYECANI

OKULLARDA  MEZUNİYET HEYECANI
26.05.2017 08:02
1.151
A+
A-

İlk Ve Orta Dereceli Tüm Okullarımızda 2016-17 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet Törenleri Heyecanı Yaşanıyor.

Her okulda ,okul idaresi ve  öğretmenleri  günler öncesinden başladıkları  hazırlıkları  güzel bir şekilde sunmak , ilçe yöneticileri ve veliler ile yuvadan uçacak öğrencilerin buluşmasının kusursuz olması için yoğun bir çaba gösterdikleri mezuniyet törenleri gerçekleşti.

 

KAPANAN ANADOLU ÖĞRETMEN LİSESİ SON MEZUNLARINI VERDİ

Anadolu Öğretmen Lisesi Son mezunlarını verdi!

son-toren-1 son-toren-2

En duygusal ve anlamlı mezuniyet töreni Türkiye genelinde olduğu gibi Akçakoca  Anadolu Öğretmen Lisesinde yaşandı.

Cumhuriyetin kuruluşundan günümüze  adında   Öğretmen ibaresi olan  sadece öğretmen yetiştiren son kurumu Anadolu Öğretmen Liselerinin son mezunları için yapılan törende duygusal anlar yaşandı.

Okul bahçesini dolduran veliler ve davetlilere hitaben Mezun öğrenciler adına yapılan konuşmada iki hüznü bir arada yaşadığını vurgulayan hatip ”Bugün buradan mezun olan bizler le  birlikte Anadolu Öğretmen Liseleri de kapanıyor.  Bizden sonrası yok. Bundan ve sizlerden ayrılıyor olmanın üzüntüsü içindeyim. Okul yöneticilerimize öğretmenlerimize ve bizler için her fedakarlığa katlanan anne babalarımıza çok teşekkür ediyoruz” dedi.

son-toren-3 son-toren-4

 

Tarihe karışan okulumuzun son mezunlarını verdiği törende  sancılı bir eğitim öğretim yılı başında yönetimini üstlenen ve bir koltuğa iki karpuz sığdıran  Okul Müdürü Nurettin Çabuk “Dört yıl önce sizlerden aldığımız  evlatlarınızı Atatürk İlke ve İnkilaplarına, Türkiye Cumhuriyetinin çağdaş değerlerine  bağlı kalarak  çalışma ve yönetim anlayışıyla  ne istediğini bilen hedefleri için cesaretle hareket eden  bilgili görgülü sevgi dolu bireyler olarak   sizlere teslim ediyoruz.  Allahtan  bundan sonraki yaşamlarında başarı  dilerim “ diyen

Öğrencilerine nasihat etmekten geri kalmayan Çabuk; “Bugün son mezunlarını verecek 2007 yılında açılan benim kurucu müdürlük sevincini yaşadığım okulumuzun  garip bir tecelli ile kapanış üzüntüsünü yaşıyor olmanın duygusallığı içindeyim.   öğretmen okullarının son mezunları olarak kayıtlarda yer alacak sizlerden benim ve ülkemin beklediği hangi meslekte olursanız olun  haktan hukuktan ayrılmadan hizmet etmek örnek olmanızdır. ”dedi  ve başarılar diledi.

Öğrencilere mezuniyet ve başarı belgelerinin verilmesinden sonra hüzünlü vedalaşmalar ve toplu fotoğraf çekimleri ile tören sona erdi.

 

 

 

AKÇAKOCA ANADOLU LİSESİ

 

Akçakoca Anadolu Lisesi’nde yılsonu mezuniyet etkinliği okul bahçesinde yapılan Rüya gibi bir etkinlikle gerçekleştirildi.

ana-1

Mezun olan öğrencilerin sevinçlerine, okullarından ve bir alt sınıf arkadaşlarından ayrılıyor olmanın hüznünün yaşandığı mezuniyet etkinliğinde, önce mezun olan öğrenciler tek tek isimleriyle çağrılarak sahneye davet edildi  ve mezuniyet belgeleri verildi. Başarılı öğrencilerin ödüllendirildiği ;

ana-2 ana-3

Akçakoca’nın ve bölgenin başarılı liselerinden biri olan AKAL’ın Müdürü Ali Yavuz   Öğrenci ve velilere seslendiği duygusal konuşmasında ; ‘’Bu okuldan ayrılırken şunu biliniz ki gönlümüz hep sizinledir. Sizin başarınızla sevinip onurlanacağız. Bu okul sizlere çok şeyler verdi. Bunu üniversite yıllarında daha iyi anlayacaksınız .Toplumun ve ülkenin yarınları sizlere emanettir. Sizler aydınlık geleceğimizin gün ışığı olacaksınız. Değerli veliler; Çocuklarınızın bu mutlu gününde ne kadar gurur duysanız azdır. Yavrularınız sizleri hiç utandırmadılar. Burada gösterdikleri başarıyı üniversitede de göstereceklerine inanın. Çünkü onlar AKAL gençleridir. Onları anlayın, onlara engel değil destek olun’’ dedi.

.

 

 

BARBAROS ANADOLU LİSESİ

Akçakoca’nın Başarılı Liselerinden Barbaros Anadolu Lisesi Mezuniyet Töreni Spor Salonunda Gerçekleştirildi.

barboros-1 barboros-2

Gelecek öğretim yılında  fenlisesi olacağından öğrenci kaydı yapmayacak olan Barbaros Anadolu lisesi mezuniyet töreni her yıl olduğu gibi  coşku ve neşe içinde Spor salonunda düzenlenen etkinliklerle gerçekleşti.

  1. dönem mezunlarını veren okulun mezuniyet töreninde konuşan okul Müdürü Nurettin Çabuk öğrencilere ve velilere hitaben yaptığı konuşmada   anne baba olarak taşınan sorumlulukların  önemini ve bunların yavruların başarısına olan etkilerini vurgulayarak “ Bizler  çocuklarımıza bilgi ve beceriyi ülkesini ve milletini seven  bir yurttaş olmaları için her türlü donatıyı  yükledik. Sizler üzerlerinden hiçbir zaman elinizi ayağınızı çekmemeli ve bundan sonraki yaşamlarında da yol gösterici desteği  sağlamalısınız. Başarılar dilerim” dedi.

Başarı ve mezuniyet belgeleri dağıtımı sonrası umutlar başarılı bir yaşam için yuvadan uçuruldu .

 

 

 

İMAM HATİP LİSESİ

Akçakoca İmam Hatip Lisesinin öğretim Yılı Başında Taşındığı Çukurtarlada’ki okul bahçesinde düzenlediği mezuniyet töreni önünde başlayan mezuniyet törenine İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Ezer ,bazı okulların müdürlerinin yanı sıra öğrenci velileri katıldı.

imam-1 imam-2

Kuran tilaveti ile başlayan mezuniyet töreninde Okul Müdürü Murat Gündoğdu “Bu gecenin halkı gururunu yaşayan velileri, öğrencileri ve yakınlarını tebrik ediyorum” diyerek başladığı konuşmasında ; “Sayın veliler, emanet olarak aldığımız evlatlarınızı kendinden emin, ne yaptığını bilen, hedefleri için cesaretle hareket eden bilgili, görgülü, yaşamı seven, yaşatmayı görev bilen sevgi dolu bireyler olarak sizlere büyük bir mutluluk ve heyecan içerisinde tekrar takdim etmek istiyorum” dedi.

imam-4

Tören belgelerin verilmesi ve fotoğraf çekimi ile sona erdi.

 







ETİKETLER: