akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,2563
EURO
35,0300
ALTIN
2.467,00
BIST
10.319,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
22°C
İstanbul
22°C
Açık
Cumartesi Hafif Yağmurlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
24°C

Ev Ve İşyerlerine Servis Hizmeti Verecek ÇUHALI BALIKEVİ AÇILDI

Ev Ve İşyerlerine  Servis Hizmeti Verecek ÇUHALI BALIKEVİ AÇILDI
04.05.2017 16:34
434
A+
A-

Çuhalı’da Akçakoca’nın En Güzel Sahillerine Hakim Bir Noktada Dualarla Açılışı Yapılan Atalay’ın Yeri Balıkevi Hizmete Girdi.

Çuhalı Sahiline ve gezi yoluna hakim bir konumda hem günlük balık satışı hem de pişmiş balık servisi yapacak olan balıkevi açılışı Başkan Cüneyt Yemenici, Başkan Yardımcıları Ali Direk-Suat Madenci, Müftü Mehmet Taşcı , MHP Başkanı Mustafa Özensel yöneticileri bazı Meclis Üyeleri ve Daire Müdürleri ile vatandaşların katılımıyla gerçekleşti.

balev-1 balev-2

Başkan Yemenici, hayırlı bol kazançlar dileyerek, belediye yönetimine geldikten sonra bazı değişikliklere öncülük ettiklerini belirttiği konuşmasında ; “ Bizden önce balık satışları genellikle çiğ olarak yapılmaktaydı. Biz bunlara pişmiş balık satabilme olanağı tanıdık. Bundan hem esnafımız hem de vatandaşımız yararlandı. Bu durumdan her iki kesiminde gayet memnun kaldıklarını gördük. Allah bu kardeşimize de bol kazanç versin .” dedi.

balev-3 balev-4

Yemenici’nin konuşmasından sonra İlçe Müftüsü Mehmet Taşçı’nın okuduğu dua ile açılış kurdelesi kesildi. Açılışa katılanlar balıkçı dükkânında verilecek hizmet ve ürünler (lakerda, tuza basılmış balık, turşu çeşitleri ve balık çorbası vb. “hakkında bilgi aldılar.

balev-5 balev-6

Konuklarına ekmek arası balık turşu ve şalgam suyu ikram eden işletme sahibi Belediye Başkan Yardımcısı Ali Direk’in yeğeni Atalay Direk, dükkanında vereceği hizmetlerin benzerlerinden farklı olacağına dikkat çektiği açıklamasında “ Müşterimizin  tezgahtaki balık çeşitlerimizden atın alıp gitmesi yanında aldığı balığı burada pişirip yemesi mümkün. Dilerse, kiloyla aldığı balığı ücretini ödeyerek pişirtip alıp gider. Bunun yanı sıra evden ve işyerinden bir telefon ederek sipariş verebilirler ve kısa sürede balığınız servise hazır halde müşterimize ulaşır. Balık hizmeti yanısıra denize nazır konumda ki işletmemiz de kahvaltı ve balık çorbası hizmeti de vereceğiz.” dedi.