akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,2020
EURO
35,0069
ALTIN
2.504,53
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
22°C
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Pazartesi Parçalı Bulutlu
22°C
Salı Açık
25°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C
Perşembe Az Bulutlu
23°C

YOLLARI YAPILAN SEMT SAKİNLERİ’NDEN PANKARTLI TEŞEKKÜR

YOLLARI  YAPILAN SEMT SAKİNLERİ’NDEN PANKARTLI TEŞEKKÜR
12.04.2017 07:55
393
A+
A-

Akçakoca Belediye Si Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri Hava Koşullarının Düzelmesiyle Başlattıkları Yol Yapım Ve Onarım Çalışmalarını Memnuniyetle Karşılayan Vatandaşlar Takdirlerini Binalara Astıkları Teşekkür  Pankartlarıyla İfade Ediyor .

BAŞAR SOKAK YOLU

Akçakoca Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin Osmaniye Mahallesi Başar caddesinin ara sokaklarının yenilenmesinden ve çevre düzeninden dolayı, sorunlarının çözülmesinden duydukları mutluluğu  bu çevrede oturan  bina sakinleri Akçakoca Belediyesi’ne pankart asarak teşekkürlerini ilettiler.

yoll-2

Osmaniye KERVAN SOKAKĞA KİLİT PARKE DÖŞENİYOR

Osmaniye Mahallesi Kervan sokakta kilit parke taşı döşeme çalışmaları hızla devam ediyor.

yoll-3

Akçakoca Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerin yol kazma, kumlama ve stabilize çalışmalarının ardından yapılan kilit parke taşı döşeme çalışmaları ara vermeden sürdürülüyor. Yollar standartlara uygun bir şekilde yenilenmekte olup, yolların tam anlamıyla bitmesinden sonra kent  modern bir görünüme kavuşacaktır. Bu kapsamda, bozuk ve bakımsız yollar en kısa zamanda bitirilip, halkın hizmetine sunulacaktır. Yapılan çalışmalarla mahalle ve sokak aralarının daha estetik bir görünüme kavuşması için kilit parke döşeme çalışmaları ilçenin birçok mahalle ve sokağında planlanan yol haritası üzerinde yürütülmeye devam edecektir.