akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,3352
EURO
34,7147
ALTIN
2.408,07
BIST
10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
17°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
22°C

BAŞBAKAN’IN KARDEŞİ VE KIZI AKÇAKOCA HUZUREVİNİ ZİYARET ETTİ

BAŞBAKAN’IN KARDEŞİ VE KIZI AKÇAKOCA HUZUREVİNİ ZİYARET ETTİ
28.03.2017 16:27
659
A+
A-

Başbakan Binali Yıldırım’ın kardeşi Türk Kızılayı İstanbul Şubesi Başkanı İlhami Yıldırım ve Türk Kızılayı İstanbul Şube Başkan Vekili ve Başbakan Yıldırım’ın kızı Bahar Büşra Köylübay Yaşlılar Konukevinde Düzenlenen Bir Programa Katılmak İçin Akçakoca’ya Geldiler.

 Oldukça kalabalık bir heyetle geldikleri Huzurevinde  Kaymakam Yasin Öztürk, İl Sağlık Müdürü Zeli Yıldırım Alay Komutanı ve İl Emniyet Müdürü ile Akçakoca Huzur Evi Müdürü Mustafa Çakır tarafından karşılanan   Başbakan Binali Yıldırım’ın kardeşi İlhami Yıldırım ve Kızı Bahar Büşra Köylübay  huzur evi sakinleri ile bir süre sohbet ettiler.yildir-7

Daha sonra konukevi programına katılan Düzce Valisi Zülküf Dağlı ve Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici ve İGM Başkanı Dursun Çakır Akçakoca diğer konuklar ve huzur evi sakinleri ile birlikte yemek yediler.

yildir-2 yildir-3

Yemek yenilmesinin ardından etkinlik ile ilgili kısa bir bilgilendirme ve hoşgeldiniz konuşması yapan kurum Müdürü Mustafa Çakır her yıl yaşlılar haftası nedeniyle yapılan eğlenceli kutlamaların bu yıl iki konuklarının vefatı nedeniyle dua okunarak ve sohbet edilerek gerçekleştirildiğini belirtti.

ya yildir-4 yildir-5

Yaşanan ortamın çok güzel olduğunu vurgulayan yaşlılara hitaben “Sizler bizim başımızın tacımızsınız. Allah hepinize uzun ömürler versin” dileğinde bulunan . Vali Dağlı, etkinlikle ilgili olarak gazetecilere yaptığı açıklamada Kızılayı’ın bu gün güzel bir hizmeti  olduğunu  ve onun için ziyarete geldiklerini belirterek ;” Bu vesileyle Huzurevin’de büyüklerimizle bir araya geldik. Yaşlılarımızla beraber yemek yedik. Bir de geçtiğimiz günlerde huzurevimizde kalan bir büyüğümüz vefat etmişti. Onun ruhuna kuran okutulacak. Beraber bir arada hasbihal edeceğiz. Burada kalan misafirlerimizin odalarını göreceğiz. Gördüğümüz kadar şartlar ve durumlar iyi ama biz kendilerinden dinlemek istedik. ” dedi.

yildir-6

Program Kuran  okunması-dua edilmesi sonrası konukevi sakinlerinin yaşadıkları odalar ve diğer müştemilat ile ve toplu mekanların incelenmesi ile son buldu.







ETİKETLER: