akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,5101
EURO
34,8700
ALTIN
2.450,28
BIST
9.889,53
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Yağmurlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C

BAŞKAN YEMENİCİ 18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ’Nİ KUTLADI

BAŞKAN YEMENİCİ 18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ’Nİ  KUTLADI
17.03.2017 19:48
469
A+
A-

Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, 18 Mart Çanakkale Zaferi Ve Şehitleri Anma Günü Münasebetiyle Bir Kutlama Mesajı Yayınladı.
instagram haberleri
Başkan Yemenici mesajında “Huzur ve güven içinde yaşadığımız bu mukaddes vatan topraklarını, canlarını hiçe sayıp bizlere armağan eden kahraman ecdadımıza duyduğumuz şükran ve minnet hislerimizin ifadesi olarak 18 Mart Gününü aynı zamanda Şehitler Günü olarak da milletçe kutluyoruz. Milletimiz, tarih boyunca başı dik, şerefli ve hür yaşamıştır. Bağımsızlık aşkı, vatanın bütünlüğü, milletin birlik ve beraberliği, milli ve manevi değerler söz konusu olduğunda hiçbir engel tanımayan Kahraman Ecdadımız, bunun en güzel örneğini Çanakkale Zaferi ile göstermiş; kanlarıyla, canlarıyla Vatan, Bayrak ve istiklal tutkusunu, genci, yaşlısı, kadını, erkeği ile milli ve manevi değerleri etrafında nasıl birleştiğini anlatan büyük bir destan yazmıştır. Bu büyük zafer, tarihten silinmek istenen bir milletin, bütün yokluk ve imkânsızlıklara rağmen, vatanını canı pahasına nasıl savunduğunu göstermesi açısından da insanlık tarihi içinde çok özel bir yere sahiptir. Vatan topraklarının dört bir yanından gelerek Çanakkale’de, işgal kuvvetlerine geçit vermeyen kahramanlar; bizim bugün millet olarak sahip olduğumuz birlik ve beraberliğin ne kadar sağlam temellere dayandığını bütün dünyaya en gür sesle ilan etmiştir.

Bu duygularla, Çanakkale Zaferi’nin 102. yıldönümünü kutluyor, 18 Mart Şehitler Günü’nde başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, Aziz Şehitlerimizi, ebediyete intikal eden fedakâr Gazilerimizi rahmet, şükran ve minnetle anıyoruz ” sözlerine yer verdi.







ETİKETLER: