akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,3528
EURO
34,8005
ALTIN
2.399,63
BIST
10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cuma Yağmurlu
16°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
21°C

AKÇAKOCALI İŞLETMECİDEN KADINLAR GÜNÜNDE BAYAN YOLCULARA GÜL

AKÇAKOCALI İŞLETMECİDEN KADINLAR GÜNÜNDE BAYAN YOLCULARA GÜL
08.03.2017 10:38
427
A+
A-

8 Mart Dünya Kadınlar Günü Dolayısıyla Kadın Yolculara Ve Terminalde Otobüs Bekleyen Kadınlara Çiçek Takdim Ederek Günlerini Kutlayan Akçakocalı İşletmeci Hüseyin Üçüncü Farklı Bir Uygulamaya İmza Attı.

Akçakoca Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde yolcu kadınlara çiçek hediye edip Kadınlar Günü’nü kutlayan Pamukkale ve Düzce Güven firmalarının Akçakoca yetkilisi Hüseyin Üçüncü, yaptığı açıklamada, kadın yolculara sürpriz yapmak istediklerini söyledi. Üçüncü, bu uygulamayı kendilerinin düşünerek yaptıklarını aktararak, şöyle konuştu:kag-3

“Terminalimize gelen tüm otobüs firmalarında yolculuk eden kadınlarımıza gül hediye ettik. Onların yüzlerindeki gülümseme bizi memnun etti. Beklemedikleri bir jestle karşılaşan bayan yolcularımız da mutlu oldu, güzel oldu. Bundan sonra da kadınlarımızla ilgili güzel haberler duymak istiyoruz. Firmaların böyle bir uygulaması yok, biz firma yetkilisi olarak güllerimizi aldık, kadınlarımıza hediye ettik.”

kag-4

Yaptıkları uygulamanın diğer firmalara da örnek olmasını istediklerini ifade eden Üçüncü, “Biz öncü olduk diğer firmalarımız da inşallah bu uygulamayı devam ettirir.” dedi.

Üçüncü, kadın yolculara ve terminal içerisindeki kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayarak iyi yolculuklar diledi.  Akçakoca Havadis ailesi olarak Hüseyin Üçüncü’ye yaptığı uygulama için teşekkür ederken ‘Akçakoca’yı en güzel şekilde temsil ettiği ve Akçakocalıların kadınlara verdiği değeri gösterdiği için şükranlarımızı sunuyoruz.







ETİKETLER: