akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
17°C
Salı Az Bulutlu
18°C

AKÇAKOCA’NIN TELEKOM ÇİLESİ

AKÇAKOCA’NIN TELEKOM ÇİLESİ
06.03.2017 15:18
392
A+
A-

Onbinlerce Telefon İnternet  Ve Diğer İletişim Abonesi Olmasına Karşın  Telekom’un  Akçakoca’da Bu Hizmetlerle İlgili Sorunları Çözecek  Bir Şubesinin  Olmayışı Her Gün Onlarca Akçakocalıyı  Düzce Yolarına Döküyor.

2006 Yılında özelleşmesinin ardından on yıl kadar hizmetlerini kiracı olarak kaldığı Akçakoca PTT binasının üst katında sürdüren  daha sonra Düzce’ye  taşınan ancak bazı işlemleri Akçakoca’da aracı kurumlarla sürdüren  TELEKOM , Akçakocadaki onbinlerce abonesinin yaşayacağı mağduriyeti dikkate almayarak bir süre önce tüm hizmetlerini  Düzce merkez müdürlüğüne taşıdı ve Akçakoca’ya adeta ceza kesti.

Bugünlerde her gün onlarca Akçakoca’lı telefonunu kapatmak, internet aboneliğini yenilemek, yada tarife değiştirmek, hat almak vb. gibi küçük bir iş için dahi yaklaşık 90 km yol ve ekstradan 20 TL harcamak ve bir gününü ayırmak zorunda kalıyor.

Bugün nüfusu 50 bine dayanmış   en uzak 10 km olan diğer ilçelerin beşinin nüfusundan fazla 40 km uzaklıktaki Akçakoca’lılar  kendilerine reva görülen Ardahan klima tamircisi bu uygulamaya  tepkilerini ; “Bu hizmetlerin Düzce’ye alınması sırasında sesini çıkarmayan siyasiler  bugün gelinen ve önemli bir sorun olarak gündeme gelen bu konuda  “O artık Özel Bir Kuruluştur, hesabını kitabını o bilir, Biz Karışamayız” deme lüksüne sahip değiller. Gerek zaman gerek maddi olarak  çektiğimiz  sıkıntıya Ardahan kombi tamircisi çözüm bulmalılar” diyerek ifade ediyorlar.

 

Ayrıca var olan bazı müdürlüklerde de uzman eleman sıkıntısı yaşandığı ve işlerin yürümediğinden yakınanlar örnek olarak  SG K da işverenler hizmet bölümünde Ardahan ev taşıma işlem yapılamadığını söylüyorlar.

Gerek nüfus gerek ekonomi  ve diğer alanlarda Düzce’ nin en büyük ilçesi olan  Akçakoca halkı  gerekli hizmeti  alamamaktan yakınırken  bunu siyasi etkinin Ardahan kiralık araba yeterince gösterilemeyişine bağlıyor.

Dip Not: Akçakoca’da sadece bir arıza ekibi var.







ETİKETLER: