akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,5217
EURO
34,9267
ALTIN
2.455,59
BIST
9.888,40
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Yağmurlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C

AYFER YILMAZ, BOŞ DURMAZ

AYFER YILMAZ,  BOŞ DURMAZ
26.02.2017 16:36
973
A+
A-

Akçakoca Ak Parti İl Genel Meclisinin Çalışkanlığı Ve Güleryüzlülüğü  İleTanınan   Üyesi Ayfer Yılmaz Hafta Sonunu   Altunçayda Vatandaşlarla Bir Arada Geçirdi.

İGM ve Eğitim kültür ve sosyal hizmetler Komisyonu Üyesi Ayfer Yılmaz  rutin çalışmaları dışında vakit buldukça vatandaşların arasına karışarak referandum süreci ile ilgili çalışmalarda bulunuyor.

yilmaz-3

Bu kapsamda hafta sonunu Altunçay Köyünde geçiren Yılmaz köylü kadınlarla pide ve ekmek pişirip  afiyetle yerken yaptığı sohbette 16 Nisan referandumunda niçin “EVET “demeleri konusunu anlattı.

yilmaz-2

Köy kadınlarının ilgi ile dinlediği Yılmaz yaptığı bilgilendirmede  en küçük zaman dilimi ve fırsatı değerlendirerek “Evet” kampanyasına desteğinin süreceğini söyledi.

Köylülerin en yoğun olarak 2B konusunda soruları olduğunu belirten Yılmaz bu konuda iyileştirmeler için çalışmalar yapıldığını ifade ettiğini sözlerine ekledi.

 







ETİKETLER: