akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,2405
EURO
34,7823
ALTIN
2.415,31
BIST
10.267,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
22°C
İstanbul
22°C
Açık
Salı Açık
25°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C
Perşembe Çok Bulutlu
17°C
Cuma Hafif Yağmurlu
16°C

Akçakoca’dan Yıldızlar Çıkıyor

Akçakoca’dan Yıldızlar Çıkıyor
13.02.2017 20:18
686
A+
A-

Her Alanda Olduğu Gibi Ulusal Televizyon Kanallarında Yayınlanan Dizi ve Reklamlarda Akçakocalı Gençler Boy Gösteriyor.

Kanal D’de 11. Sezonu Ekranlara Gelen “Arka Sokaklar” Dizisi ve Yine Kanal D ekranlarında Yayınlanan “Vatanım Sensin” Dizilerinde Akçakocalı Esnaf Abdullah Çakır’ın Oğlu Şükrü Çakır Rol Aldı.

Daha önce İşbankası Maksimum Kart reklamı ile televizyon ekranlarında gördüğümüz Çakır, Vatanım Sensin dizisi ile ekrandaki yerini aldı. İki hafta sonra Kanal D’de yayınlanacak olan “Arka Sokaklar” dizisinde Rıza Babanın ekibi ile birlikte baskın yapacak özel harekat polisi rolü Şükrü Çakır ekranlarda olacak.

vatanimsenŞükrü ÇAKIR Kimdir?

Akçakoca’da Esnaflık yapan Abdullah Çakır’ın oğlu olan Şükrü Çakır Akçakoca İmam Hatip Lisesinden mezun olduktan sonra İstanbul Gelişim Üniversitesi İşletme Bölümünü kazandı. Halen  İstanbul Gelişim Üniversitesi öğrencisidir.

İşbankası Maksimum Kart Reklamı, Vatanım Sensin ve Arka Sokaklar dizilerinde rol aldı.

arka-sokaklar maksimum-kart