akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,2020
EURO
35,0069
ALTIN
2.504,53
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
23°C
Salı Parçalı Bulutlu
25°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C

EMITTE AKÇAKOCA RÜZGARI ESTİ

EMITTE  AKÇAKOCA RÜZGARI ESTİ
26.01.2017 20:34
669
A+
A-

Akçakoca Bu Yıl İlk Kez Bağımsız Bir Stantta Katıldığı Dünyanın En Önemli Turizm Fuarlarından Emitt’e ; Stant Düzenlemesindeki Görselleri , İkramları Ve  Mahalle Pazarı Kadınlarının Yöresel Kıyafetler İçindeki Muhteşem  Canlı Performansıyla Fuara Damgasını Vurdu.

Dünyanın en önemli beş turizm fuarlarından biri olan EMITT (Doğu Akdeniz Turizm ve Seyahat Fuarı) bu yıl 21. kez kapılarını ziyaretçilerine açtı. TÜYAP Beylikdüzü Fuar alanında gerçekleştirilen ve 81 il ve bir çok ilçenin tanıtımda yarıştığı organizasyonda 5 nolu salonda kendine özel standında yer alan Akçakoca fuarın en ilgi çeken stantları arasında yer aldı.

 

emitt-38 emitt-116 emitt-172

Üç tarafı açık 62 metrekarelik alanda kurulu Akçakoca’nın güzel görselleri ve tarihi mahalle evi ile dekore edilmiş yöresel ikramlara yer verilen stant’ı başta düzce Valisi Zülkif Dağlı ve Eski Akçakoca kaymakamı, Düzce Valisi görevlerinde bulunan İstanbul Valisi Vasip Şahin olmak üzere çok sayıda bürokrat ve komşu belediye başkanları ziyaret etti ve beğenilerini ifade ettiler.

vasip

emitt-76 emitt-180 emitt-188

Önemli bir karara imza atarak bu yıl Akçakoca’nın hakettiği şekilde tanıtımının yapılmasının kapılarını açan Başkan Yemenici Başkan Yemenici ortaya koyduğu güzelliğin gururunu yaşayarak “Bu yıl burada deneyim kazandık. Eksiklerimizi belirleyerek gelecek yıl çok daha mükemmelini yapacağız. Akçakoca’nın geçmişten gelen tanıtım açığını kapatmak kararlılığındayız. Ankara Günlerinden sonra burada da özellikle Akçakoca Turizminin Amiral Gemisi Mahalle Pazarı aktivistleri kadınlarımız yaptıkları şov la fuara damga vurdular. Tüm konuklarımızın beğenisini ve takdirini alıyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum”dedi.

İlk gün yönetici ve turizmciler açık olan fuar 29 Ocak Pazar gününe kadar ziyarete açık olacak.