akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,5248
EURO
34,7709
ALTIN
2.409,60
BIST
10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Az Bulutlu
18°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Açık
20°C

SEN’MİSİN AKÇAKOCASPOR’A SAHİP ÇIKAN?

SEN’MİSİN AKÇAKOCASPOR’A SAHİP ÇIKAN?
22.01.2017 19:31
505
A+
A-

BAL da Gurubunda En Kötü Sezonunu Yaşayan Dip Sıralardan Bir Türlü Çıkamayan Akçakocaspor’a Destek Veren Seyircilere Maç Yasağı Cezası.

İzledikleri karşılaşmalarda gerek hakemlere gerekse rakip misafir takım sporcuları  ve seyircisine fiili bir müdahalede bulunmamalarına rağmen  stada girmeden men cezası alan isimler duruma ve haklarının aranmamış olmasına isyan ediyorlar.

Gittikleri her  deplasmanda hakaretin binbir türlüsüne maruz kaldıklarını, sahasında rakip taraftarların tahriklerine ses çıkarmadıklarını  gösterdikleri Konukseverliğin her camia tarafından iyi bilindiğine dikkat çeken  Akçakocaspor’a gönül vermiş içerde ve dışarda her karşılaşmaya giden madden manen önemli destekler veren isimler   maç izlemeden men cezası almaları ve ne siyasilerin nede kulüp yöneticilerinin kendilerinin durumuna çözüm aramamaları ile ilgili tepkilerini sosyal medya üzerinden kamuoyuyla paylaştılar.

Ahmet İnceoğlu hesabından yapılan ve Oktay Ustabaş’ın paylaştığı yorumda;

“Akcakocaspor’umuza gönül vermiş; tüm memleket sevdalılarına duyurulur !!!

Akçakocaspor deplasmanı; senelerdir rakip takım ve taraftarın çekinerek geldiği bir deplasman olmuştur.Tribünümüzün mükemmel desteğiyle;içerde ve dışarda oynadığımız; ve futbolda ölüm kalım maçı diye tabir edilen bir çok maçı kazanmışızdır. Örnek verebileceğimiz bu maçların hepsi hala hafızalardadır. Son zamanlarda tribün desteğinden yoksun kalan takımımızı; canımız yana yana elimizden birşey gelmeyerek uzaktan takip etmek durumundayız. Fakat şunu bilmenizi isteriz ki; efendilik ve misafirperverliği birinci kuralı olarak kabul eden bu şehir; Rakip taraftarın bize yaptığı terbiyesizliğe asla kayıtsız kalmamak ilkesini de ikinci kural olarak kabul etmiştir.

Bu dedelerimizden; babalarımızdan; abilerimizden gelen bir vasiyettir desek yeri var. Fakat ne yazık ki; sebebini bile bilmediğimiz bir cezayla seyirden men alarak; Akçakocaspor tribününden uzaklaştırıldık.

Her Akçakocaspor maçı saatinde; cezalı kardeşlerimizle beraber; karakola imza atmaya gidiyoruz.  Denetim halindeyiz yani. Memleket sevdası diyor gülüp geçiyoruz. Bize koyan tek şey, rakip tribün;

“Delikanlı Akçakoca; neredesin ”  diye bağırdığında; karakoldayız bile diyemiyoruz. Adamın gücüne de bu gidiyor. Ama dilimizde yine aynı sözle; cezamızın biteceği günü iple çekiyoruz.  Elbet bir gün buluşacağız. Memleket sevdası düşmesin dillerden…” ifadesine yer verildi.







ETİKETLER: