akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,4676
EURO
34,7142
ALTIN
2.435,69
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C

PANDUL’DAN , HACIYUSUFLAR’A SAĞLIK OCAĞI SÖZÜ

PANDUL’DAN , HACIYUSUFLAR’A  SAĞLIK OCAĞI SÖZÜ
12.01.2017 18:17
507
A+
A-

Akçakoca İnşaat Sektörünün Tanınmış İsimlerinden İşadamı Kadir Pandul Arsa Gösterilmesi Halinde Hacıyusuflar Mahallesine Bir Sağlık Ocağı Yapma Sözü Verdi.

Akçakoca inşaat sektörünün tanınmış isimlerinden, sıradışı konut satışları ve taahhütlerini süresinden önce  teslimi ile ünlü İşadamı Kadir  Pandul tarafımızdan kendisine iletilen “176 Dairelik sitenizde bir sağlık ocağı yapma planınız varmış . Akçakoca’nın büyük mahallelerinden Hacıyusuflar  ve yakın çevresinin  bir sağlık ocağına şiddetle ihtiyaç var. Yaşlısı engellisi çoluklusu bebeklisi  sağlık hizmeti almak için çok uzun bir yol katetmek durumunda kalıyor. Bir sağlık ocağı da buraya yapmanızı isteriz” talebimizi olumlu karşıladı.

Bir çok kişiye ve ihtiyaç olan konularda yardımları olduğu bilinen ancak bunların kamuoyuna yansımasını istemeyen Pandul, talebimizi severek yerine getireceğini belirterek   “ Bana uygun olan arsayı göstersinler kısa sürede gerekeni yaparım.” dedi.

Durumu kendisine ilettiğimiz Muhtar Lütfü Özcan gereği için yetkililerle görüş ve temaslarda bulunacağını belirterek haberi memnuniyetle karşıladı.