akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,3265
EURO
34,8251
ALTIN
2.390,02
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
16°C
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
18°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Açık
21°C
Salı Açık
24°C

BAKAN ÖZLÜ’DEN ATAMA RÜZGARI!

BAKAN ÖZLÜ’DEN ATAMA RÜZGARI!
28.12.2016 20:34
737
A+
A-

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü’den atama rüzgarı… Ak Parti ilçe yöneticisi Burçin Sarıcan’ı bakanlıkta 1.Sınıf Memurluğa, eski İl Başkanı Saim Tut’u siyasi danışmanlığa getiren Özlü, son olarak AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Şinasi Tuzcuoğlu’nu Gümüşova Islah Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğüne atadı.

AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Şinasi Tuzcuoğlu Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü tarafından Gümüşova Islah Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğüne getirildi. Daha önce Ak Parti ilçe yöneticisi Burçin Sarıcan’ı Düzce’deki OSB’ler ve endüstriyel gelişmelerle ilgili çalışmalarından sorumlu olacak şekilde Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığında 1.Sınıf Memurluğa getiren Özlü, geçtiğimiz günlerde AK Parti eski İl Başkanı Saim Tut’u siyasi danışmanlığına atamıştı. Özlü son olarak AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Şinasi Tuzcuoğlu’nu, 2015 yılında dönemin Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık tarafından kurulduğu ilan edilen Gümüşova Islah Organize Sanayi Bölgesi’nin müdürlük görevine seçti.

 

Müdürlük için yarışıyorlar iddiası vardı

Gümüşova OSB Müdürlüğü için AK Parti içinde yarış olduğu kamuoyunda uzun süre konuşulmuş hatta AK Parti Düzce teşkilatı ve Gümüşova Belediye Başkanı Ahmet Azap’ın Tuzcuoğlu’nu, AK Parti Düzce Milletvekili Fevai Arslan’ın ise Gümüşova’da esnaf olan Bahtiyar Dişli’yi desteklediği ileri sürülmüştü. İddialar arasında Tuzcuoğlu’nun isminin Vali Zülkif Dağlı’ya ulaştığı yer almıştı.

 

Tuzcuoğlu’nun özgeçmişi

Tüm bu gelişmelerin ışığında Özlü, müdürlük için “Tuzcuoğlu” deyince belirsizlik sona erdi. Bakan Özlü tarafından atanan Tuzcuoğlu, 1961 Düzce doğumlu. İstanbul İmam Hatip Lisesi’nden mezun olduktan sonra Hacettepe İşletme’yi kazandı. 1. seneden sonra Dortmund Üniversitesi’nde işletme tahsili yaptı. Uzun yıllar Almanya’da zincir mağazalar grubunda idari yöneticilik yaptı. Gümüşova belediyesi aday adaylığında bulundu. Düzce Belediyesi eski Belediye Başkanı İsmail Bayram ile Belediye Başkanı Mehmet Keleş’in danışmanlığını yapan Tuzcuoğlu, 15 Temmuz’un ardından Düzce’de 27 gün süren demokrasi nöbetinde sunuculuk yapmıştı. Tuzcuoğlu,evli ve 3 çocuk babası.

Kaynak: Öncü RTV