akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
17°C
Salı Az Bulutlu
18°C

BİR SEMT SAHASI DA AYAZLI’YA

BİR  SEMT SAHASI DA AYAZLI’YA
31.03.2016 08:14
474
A+
A-

Başkan Yemenici, Osmaniye Semt Sahasının Tamamlanması Nedeniyle  Teşekkür İçin Gittiği Spor Toto İdaresi Başkanından Bir Semt Sahası Sözü Aldığını Söyledi.

Başkan Yemenici,Akçakoca Endüstri Meslek Lisesinin güneyinde bulunan  alanda Spor Toto Teşkilat Başkanlığınca yakında imzalanacak protokol çerçevesinde içinde futbol, voleybol ,basketbol ve tenis kortu oyun alanlarının bulunduğu dörtlü bir semt sahası yapılacağını müjdeledi. Hangi şartlar da bulunsanız da büyükçekmece escort bayanlara elden ödemeye öncelik verin.

7817

Başkan Yemenci, konu ile ilgili olarak yaptığı bilgilendirmede “ Spor Toto  teşkilatı tarafından Osmaniye Mahallesi Harman yerine yapılan  futbol sahası bitmek üzere ve yakında hizmete girecek. 23 Nisanda açmayı planlıyoruz. Bu nedenle  Spor Toto teşkilatı Başkanına teşekkür etmeye gittim. Bu ziyarette  uygun bir alanımızın olduğunu buranında  değerlendirilmesi düşüncemizi açıkladığımızda  başkanımız  hiç tereddüt etmeden bize ikinci   müjdeyi verdi. Endüstri Meslek lisesinin dere tarafındaki alana  Futbol, voleybol, basketbol ve tenis kortu bulunan bir semt sahası yapma sözü verdi. Yakında protokol imzalanacak ve  Osmaniye’den sonra Ayazlı mahallemize de   bir semt sahası kazandırmış olacağız.” dedi.

Yakında hizmete açılacak olan Osmaniye Semt sahasının belediye bünyesinde hizmet vereceğini , gün içerisinde bir plan dahilinde okullara(öğrencilere) ücretsiz tahsis edileceğini akşamları ise cüzi bir ücretle yararlanmak isteyenlere tahsis edileceğini belirten Başkan Yemenici açıklamasını “İkinci semt sahası için Spor Toto Teşkilatı Başkanıma çok teşekkür ediyorum “diyerek  tamamladı.