akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,5450
EURO
34,9384
ALTIN
2.445,81
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C

ÜNİVERSİTE GENÇLİĞİNDEN GÜVENLİK GÜÇLERİMİZE ANLAMLI ZİYARET

ÜNİVERSİTE GENÇLİĞİNDEN  GÜVENLİK GÜÇLERİMİZE ANLAMLI ZİYARET
19.02.2016 19:54
797
A+
A-

DÜ- Akçakoca Turizm İşletmeciliği Otelcilik Yüksek Okulundan Bir Gurup Öğrenci Akçakoca İlçe Emniyet Müdürlüğü, Jandarma ve Askerlik Şubesi Komutanlıklarına  Çok Anlamlı  Destek Ziyaretlerinde Bulundular.

 

İlçe Emniyet Müdürü Levent Kürşat Aykaç’ı, makamında ziyaret ederek son günlerde artan terörist saldırılara karşı verdikleri mücadelede her zaman yanlarında olduklarını ifade etmek için  makamında ziyaret ettiler.

ZİYAR (3)

 

Ziyaret esnasında İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Özgür Üngüt’ün Emniyet müdürlüğünde olmasına sevinen öğrenciler kendiisni de ziyaret etmeyi planladıklarını belirterek beraberlerinde getirdikleri çiçek ve şekeri Aykaç ve Üngüt e takdim ettiler.

ZİYAR (2)

 

ZİYAR (1)

Çiçeğin üzerine iliştirilmiş kart üzerinde  ki “Üniversiteli gençler olarak havada, karada ve denizde her daim polisimizin ve askerimizin yanındayız” ibaresini okuyan İlçe Emniyet Müdürü Kürşat Aykaç ziyaretten çok mutlandığını ve duygulandığını ifade ederek “    Ziyaretiniz ve verdiğiniz mesaj bizim için çok anlamlı. Bizi hiçbir gücün yıkamayacağının en güzel ifadesi budur . Teşekkür ediyorum “dedi.

Askerin ve polisin varlığı  ile güvenli bir yaşam sürdürdüklerini vurgulayan Öğrenci gurubu sözcüsü; “Son zamanlarda artan terörist saldırılar ve Ankara’da askerimize karşı girişilen alçakça saldırıyı kınamak, üniversite gençliği olarak her zaman güvenlik güçlerimizin yanında ve sizlerin en büyük destekçisi

olduğumuzu göstermek istedik. Motivasyon amaçlı bir ziyaret yaptık. “dedi.

İlçe Emniyet Müdürü Levent Kürşat Aykaç ve Yüzbaşı  Özgür Üngüt ile bir süre sohbet eden öğrenciler Askerlik Şube Başkanı Savaş Karataşlı’yı aynı amaçla makamında ziyaret ettiler.







ETİKETLER: