akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,4519
EURO
34,7410
ALTIN
2.440,77
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C

HUZUREVİNDE YENİ YIL COŞKUSU

HUZUREVİNDE  YENİ YIL COŞKUSU
01.01.2016 12:46
367
A+
A-

Akçakoca Kızılay Yaşlılar Konukevi Sakinleri Kurumda Düzenlenen Yılbaşı Eğlencesi İle Yeni Yıla Coşku İçinde Girdiler.

Akçakoca Kızılay  Yaşlılar Konukevinde yapılan yılbaşı kutlaması ile Huzurevi’nde kalan yaşlılar yeni yıla neşe içinde erkenden  girdi. Duygulu bir ortamda  Yılbaşı pastasının kesildiği kutlamada yaşlılar müzik eşliğinde dans edip , oynayarak eğlendiler.

 

huzur (2) huzur (3) huzur (4)

Kurum müdürlüğünün düzenlediği yeni yıl kutlama etkinliğinde  konuklara çeşitli ikramlar yapıldı ve düzenlenen çekilişlerle tüm konukevi sakinlerine hediyeler verildi.Etkinlikle ilgili olarak Kurum Müdürü Dilek Aydoğan Direk konukevi sakinlerinin huzur içinde mutlu bir yaşam sürmeleri için her türlü aktiviteyi yapmaya çalıştıklarını belirterek “Onların mutluluğu sevinçleri bizim için çok önemli. Yeni yıla coşku içinde girmelerini istedik. mutlu oldular.”dedi.

Birlikte yeni yıl pastasının kesildiği kutlamada şarkılar söylendi oyunlar oynandı.







ETİKETLER: