akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,5717
EURO
34,9981
ALTIN
2.460,27
BIST
9.899,22
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Yağmurlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C

ATSO MÜŞTEREK MESLEK KOMİTELER TOPLANTISINI YAPTI

ATSO MÜŞTEREK MESLEK KOMİTELER TOPLANTISINI YAPTI
21.12.2015 10:32
412
A+
A-

Akçakoca’nın Sosyal Ekonomik Ve Kültürel Gelişimi İçin Ürettiği Projeler , Etkin Çalışmaları , Proje ve Çalışmaların Hayata Geçirilmesi Konularında Yoğun Temasları İle Dikkat Çeken Türkiye’nin En Genç Başkan Ve Yönetim Kadrosuna Sahip Akçakoca Ticaret Ve Sanayi Odası Yedi Sektörde Faaliyet Gösteren Müşterek Meslek Komiteler Toplantısını Yaptı.

Akçakoca Ticaret Ve Sanayi Odası Müşterek Meslek Komitesi Toplantısı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet N. Pazvant Başkanlığında Diapolis Otelde Akçakoca Kaymakamı Mehmet Özer, Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici İle Meslek Komitesi Başkan Ve Üyelerinin Katılımı İle Gerçekleştirilen toplantıda sektörel sorun ve dileklerin yanısıra Akçakoca’nın temel konuları üzerinde de görüş alış verişinde bulunuldu.

TİCO (2)

Meslek Komitesi Üyelerinin yoğun katılımıyla gerçekleşen toplantının açılış konuşmasını yapan Akçakoca Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet N. Pazvant, meslek komite çalışmalarının, sektörlere genel perspektif sunan farklı öneri ve çözümleri ortaya çıkardığını, bölgenin mevcut sorunlarını saptayabilmek ve bu doğrultuda projeler üretebilmek için, oda çalışmaları açısından büyük önem sağladığını, İlçemizin ekonomik potansiyelini etkin biçimde geliştirilmesi, Akçakoca Ticaret ve Sanayi Odası üyelerine ve kente daha kaliteli hizmet vermesinin sağlanması öncelikli hedeflerimiz arasında olduğunu ifade etti. Açılış konuşmasının ardından Pazvant, Oda faaliyetleri ve gerçekleştirdiği çalışmalar hakkında bir slayt eşliğinde bilgi verdi.  Toplantıya katılan Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici gerçekleştirdiği konuşmasında: Belediye Başkanlığının yanında ayrıca kendisinin ATSO Meclis üyesi olduğunu, Odanın yürütmüş olduğu faaliyetleri bundan dolayı yakından takip ettiğini ve Üniversite binası yapımı ile Organize sanayi konularında yapılan çalışmalara değindi. Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici ’nin konuşmasının ardından İlçe Kaymakamı Mehmet Özer söz aldı ve konuşmasında ATSO tarafından hazırlanmakta olan mastır planında turizm işletmelerinin görüşünün de alınmasının önemine değindi. Toplantıda son olarak Komite Üyelerinin sorun, şikâyet, istek ve temenniler dile getirildi ve görüş alışverişinde bulunuldu.

 







ETİKETLER: