akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,3848
EURO
34,5766
ALTIN
2.386,90
BIST
10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
16°C
Perşembe Az Bulutlu
18°C
Cuma Az Bulutlu
17°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C

ARİF IŞIK, YENİDEN REFAH PARTİSİ İLÇE BAŞKANLIĞINA SEÇİLDİ

ARİF IŞIK, YENİDEN REFAH PARTİSİ İLÇE BAŞKANLIĞINA SEÇİLDİ
07.03.2022 12:18
1.247
A+
A-

Yeniden Refah Partisi’nin Akçakoca 2. kongresi  belediye nikah salonunda Sanatçı Davut Güloğlu’nun katılımıyla yapıldı. Tek aday ve tek liste olarak girilen seçimli kongrede Arif Işık partinin yeni ilçe başkanlığına seçildi

 

Yeniden Refah Partisi’nin ilçe kongresi saat 14.00’te başladı. Genel Başkan Sanat Başdanışmanı Davut Güloğlu’nun da yer aldığı kongreye, Kaynaşlı Belediye Başkanı Birol Şahin, civar il ve ilçelerden partinin yöneticileri ile Akçakoca’dan eski belediye başkanları, siyasi partilerin ilçe başkanları, STK temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Divan kurulunun teşekkülüyle başlayan ilçe kongresi saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından faaliyet raporlarının ve mali raporlarının okunup ibra edilmesiyle sürdü.

Mevcut ilçe başkanı Yaşar Fil, görevde yer aldığı yaklaşık 2 buçuk yıllık başkanlık döneminde gerçekleştirdikleri çalışma ve projeleri tek tek anlatırken, mali raporu da partinin ilçe yöneticisi İsmail Ünal konuklara aktardı.

İlçe Kongresi, Genel Başkan Sanat Başdanışmanı Davut Güloğlu’nun yaptığı uzun konuşmayla süregiderken, Güloğlu’nun coşkulu konuşmaları sık sık alkışlarla kesildi.

Genel Başkan Sanat Başdanışmanı Davut Güloğlu’nun yaptığı vesık sık Akçakoca’ya duyduğu sevgiyi dile getirdiği

“Ben zaten Akçakocalıyım’ sözleriyle başlağdıı , kendisinin Yeniden Refah Partisi’nde siyasete girmesi karşısında iş kaybının gelir kaybının olacağı yönünde çokça eleştiri aldığını, buna karşın  Yeniden Refah Partisinin  güvenilir olması nedeniyle bu partide siyasete girdiğini , 15 Temmuz hain darbe girişi sürecinde sokağa çıkıp direniş hattına destek verdiğini fakat yaptığı paylaşım nedeniyle 60 bin lira para cezasına çarptırıldığını ,  vatanı savunup diye ceza aldığını söylediği;

Oldukça uzun tuttuğu konuşmasına ,tüm siyasi partilerin en aşağısından en tepesine kadar yakınlıkları olduğunu söyleyerek, vatan demenin onur ve şeref olduğunu belirterek devam eden  Güloğlu” ‘Beni kalplerinize yerleştirdiniz. Bu kardeşiniz sizin boynunuzu eğik bırakmayacak. Maske takanlara prim vermeyin. Ak Partiyi de iyi biliyorum. Cumhurbaşkanına laf yok geri kalanın hepsini değiştir. Ben siyasetçi değilim; sanatçıyım. Genel başkanımız Fatih Erbakan bir şeylerin yanlış gittiğini gördüğü için yerinde durmayıp yola koyuldu. Büyük bir ekonomik kriz var, bunun altından kalkabilecek tek parti biziz’ dediği konuşmasının ardından seçimlere geçildi.

Tek aday ve tek yönetim listesiyle girilen seçimlerin sonucunda, 126 delegenin 92 oyunu alan Arif Işık Yeniden Refah partisi ilçe başkanlığına seçildi.

İşte yeni başkan ve yönetim – denetim kurulu üyeleri:

 

 







ETİKETLER: