akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,3799
EURO
34,6406
ALTIN
2.388,66
BIST
10.062,52
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
15°C
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
17°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Az Bulutlu
18°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C

GELENLER YEMİN EDEREK BAŞLADILAR, GİDENLER PLAKETLE UĞURLANDILAR

GELENLER YEMİN EDEREK BAŞLADILAR, GİDENLER PLAKETLE UĞURLANDILAR
24.11.2021 20:15
843
A+
A-

 

 

Akçakoca’da 24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlamaları nedeniyle   iki tören düzenlendi.

Saat 10.00’da Hükümet Konağı önündeki tören alanında çelenk sunumu ile başlayan kutlama etkinlikleri  Öğretmenevi Konferans Salonu’nda  Barbaros Anadolu Lisesinin hazırlayıp sunduğu programla sürdü.

Kaymakamlık meydanında  düzenlenen Belediye Başkan Yardımcısı Şenol Yazgan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Ezer, Ak Parti, CHP, MHP, İYİ Parti, Saadet Partisi ilçe Başkanları, İlçe Jandarma Komutanı, İlçe Emniyet Müdürü ile kurum ve okul müdürleri ile bazı emekli öğretmenlerin katıldığı törende İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Ezer Atatürk anıtına çelenk sunumunda bulundu.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla tören sonlandı.

 

Barbaros Anadolu Lisesinin hazırladığı ve Seda Yıldırım’ın sunduğu Kaymakam Mustafa Can’ın eşi ile katıldığı  İkinci tören ise Saat 11 00 da Öğretmenevinde gerçekleşti

İlçe protokolü  CHP İlçe Başkanı Tuğrul Abanoz, MHP ilçe başkanı İsmail Pazvant’ın takip ettiği daire müdürleri, , okul müdürleri, dereceye giren öğrenciler ve çok sayıda konuğun izlediği program saygı duruşu ve Ulusal marşımızın okunmasıyla başladı.

Stajyer öğretmen Şeyda Göktaş’ın konuşmasının ardından  Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı milli eğitim müdürü Ömer Ezer yaptı.

Hafta boyunca Öğretmenler günü nedeniyle yapılan etkinliklerde dereceye giren öğretmen ve öğrencilere Kaymakam Can, Bşk Yrd. Şenol Yazgan ve İlçeJandarma Komutanı Hüseyin Ünlü tarafından ödülleri verildi.

Ardından bu yıl göreve başlayan öğretmenlerin yemin töreni gerçekleşti. Emekliye ayrılmış öğretmenler adına meslekte 44 yıl hizmet veren Ali Yavuz  bir konuşma yaptı.

 

Öğretmen ve öğrencilerin işbirliğinde hazırlanan oratoryo ve kadın öğretmenlerden oluşan koronun seslendirdiği Anadolu Türküleri dinletisi ile  program sona erdi.

Öğretmenler Masa Tenisi

Erkek 1. Kamil Çağlar 2. Sinan Seçer 3. Hayrettin Atban

Kadın 1. Gamze Çelik 2. Selinay Mollaoğlu

İlkokullar Resim

1. Bahaettin Güçlü İlkokulu Berra Rabia Bulut.Bahaettin Güçlü Emir Koyuncu 3. Bahaettin Güçlü  Ayşe Ceren Temeltaş

Orta Okullar Şiir

1. Beyörer Or. Ok Ceren Buse 2.İmam Hatip Belis Buğlem Gülbahar 3. Hamiyet Sevil Fatma Merve Dege

Liseler Kompozisyon

1. Sosyal Bilimler Rümeysa Efes 2. Piri Reis Mesleki Anadolu Büşra Göbül 3. Piri Resis Yaren Varlık







ETİKETLER: