akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,3920
EURO
34,6309
ALTIN
2.392,55
BIST
10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
15°C
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
17°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Az Bulutlu
18°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C

TURİZM DERNEĞİNDE RIZA ÇAKAR DÖNEMİ

TURİZM DERNEĞİNDE RIZA ÇAKAR DÖNEMİ
27.10.2019 23:04
554
A+
A-

TURİZM DERNEĞİNDE RIZA ÇAKAR DÖNEMİ

Yaklaşık 65 yıl önce , henüz Turizm bakanlığı yok iken kurulan Türkiye Cumhuriyetinin İlk Sivil toplum kuruluşlarından biri olan Akçakoca Turizm Tanıtma Derneğinin bugün yapılan Olağan genel Kurulunda Başkanlığa Rıza Çakar seçildi.

 

Akçakoca Belediyesi Meclis Salonunda gerçekleştirilen toplantının açış konuşmasını yapan  aday olamayan ve Çakar’a destek veren Başkan Oğuzhan Yemenici çalışmaları boyunca kendilerine destek vern tüm kurum, kuruluş ve işletme sahipleri ile turizm gönüllülerine teşekkür etti.

divan Başkanlığına Sinan Tezel, Katip Üyeliğe ise Orkun Şenoğlu getirildi.

Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasıyla başlayan toplantıda okunan faaliyet, gelir gider ve denetim raporları oy birliğiyle ibra edildi.

Daha sonra tek liste ile gerçekleşen seçimler sonunda yapılan katılımcıların tamamının oyunu alan Rıza Çakar derneğin yeni başkanı oldu.

Çakar, yaptığı konuşmada, çalışma programı hazırladıklarını, bunu paydaşları ile istişare ederek Akçakoca Turizmini ve tanıtımını geliştirmek için çalışacaklarını desteklerini beklediklerini atılımcılara geldikleri için teşekkür ederek;

, ” Akçakoca Turizmini en iyi getirmek için ekibimiz ve tüm Akçakocalılar  ile birlikte çalışacağız. Destekleriniz için teşekkür ediyorum” dedi.

Rıza Çakar Başkanlığında Yeni Yönetim; Aysun Eren, Ali Çubukçu, Sevgi Yılmaz, Ömer Özan, Esat Sarıoğlu, Yılmaz Çakmak, Mustafa İnel ve Ömer Can Gümüş’den oluştu.







ETİKETLER: