akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,2020
EURO
35,0069
ALTIN
2.504,53
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
24°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Parçalı Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C

SINAV KURS’UN “DENEME KULÜBÜ” KAYITLARI BAŞLADI

SINAV KURS’UN “DENEME KULÜBÜ” KAYITLARI BAŞLADI
20.10.2023 10:05
629
A+
A-

Akçakoca’nın ilk ve tek kurumsal eğitim markası olan Sınav Eğitim Kurumları, Deneme kulübü ile tek bir yayına bağlı kalmadan Türkiye’deki en özgün ve kurumsal sınavların hepsinde kişinin kendini deneme şansı yakalama fırsatı sunuyor.

 

Öğrencilerin yararına ve müfredata uygun olan bütün sınavlara erişme imkanı veren SINAV DENEME PAKETİ olanağından  Akçakoca’nın seçkin devlet ve özel okul öğrencileri ile  ve mezun gruplarıda üye olarak bu imkanlardan faydalanabileceği açıklandı.

Akçakoca Sınav Kurs olarak, öğrencilerin gerek okul sınavlarına gerekse ÖSYM’nin yapmış olduğu sınavlara hazır olabilmesi için ölçme değerlendirme faaliyetlerini büyük bir titizlikle yürütmekte olduğu çalışma  ile ilgili bilgilendirmede bulunan Akçakoca Sınav Eğitim Kurumları kurucusu ve Eğitim Uzmanı Saliha Çakan, “Uyguladığımız sınavlar, Kazanım Ölçme Eksenli olup, eksik kazanımlar bu sınavlarla öğrenci bazında belirlenip tamamlanır. Sınav sonuçları branş bazında detaylı analizleri ile birlikte hızlı bir şekilde hem öğrenciye hem de velilerimize whatsApp gruplarında paylaşılacaktır . Böylece öğrencilerimizin tüm gelişimi öğretmen ve veli tarafından 7/ 24 yakından, anında takip edilmektedir.

“25 ADET LGS DENEMESİ” Deneme Paketinde yıl içinde LGS grubuna 25 adet farklı yayınlardan oluşan deneme paketimiz mevcut.

“20 ADET TYT, 20 ADET AYT”

Deneme Paketinde 11-12 ve mezun guruplarına yönelik 20 tane TYT, 20 tane de AYT olmak üzere toplam 40 adet deneme sınavı uygulanacaktır.

 

“AYNI GÜN SINAV SONUCU”

Her hafta düzenli olarak yaptığımız denemenin sonucunu aynı gün içinde detaylı bir şekilde, analizleri ile birlikte sınav sonuç karnesini öğrenci ve veliye ulaştırıyoruz. Bunun yanında rehberlik servisimiz tarafından öğrencinin sınav sonuç karnesine göre konu eksikliklerini belirleyip haftalık ödevlendirme ve takip çizelgesi oluşturuyoruz.  Ayrıca koçluk desteği almak isteyen öğrencilerimize yardımcı oluyoruz. Sınav paketi hakkında detaylı bilgi almak isteyen veli ve öğrencilerimiz 0380 611 6019 dan bizlere ulaşabilir.”dedi.