akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,2020
EURO
35,0069
ALTIN
2.504,53
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
23°C
Salı Parçalı Bulutlu
25°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C

MODERN GASİLHANE TÖRENLE AÇILDI

MODERN GASİLHANE TÖRENLE AÇILDI
10.12.2022 19:43
809
A+
A-

Hayırsever İş İnsanı Burhan Özdemir tarafından Akçakoca Yukarı Mahalle Mezarlığında yapılan modern gasilhanenin açılışı törenle  gerçekleşti.

Yukarı mahalle mezarlığı girişine yapılan ilçede eksikliği hissedilen bir boşluğu dolduracak gasilhane binasının açılışına İlçe Protokolü yanısıra çok sayıda vatandaş katıldı.

Saat 14.30’da  yapılan duaların adından Gasilhane nin  açılış kurdelasını  açılış törenin İlçe Kaymakamı Mustafa Can, Belediye Başkanı Okan Yanmaz, İlçe Müftüsü , ATSO Başkanı Mehmet Nazım Pazvant,  Ak Parti İlçe Başkanı Esvet Sarıoğlu , MHP ilçe başkanı İsmail Pazvant    ve İlçe Sağlık Müdürü Numan Çabuk birlikte kestiler.

 

Kurdele kesiminin ardından gasilhane içindeki bölümler gezilerek inşaatının yapımını üstlenen ve eksiksiz teslimini yapan hayırsever iş insanı Burhan Özdemir, Dedesi Demirci İhsan Özdemir’in adının yaşatılacağı  gasilhanenin bölümleriyle ilgili bilgiler verdi.

 

Hayırseve  İş İnsanı Burhan Özdemir’e günün anısına   büyük bir çini tabak armağan eden    belediye başkanı Okan Yanmaz,  basına yaptığı açıklamada Akçakoca’nın ihtiyacı olan son derece modern bir gasilhaneyi açıyor olmaktan duyduğu gururu vurgulayarak “Bilindiği üzere Akçakoca Belediyesi olarak ilçemiz dahilinde ve ihtiyaç halinde  yurdumuzun her noktasında cenaze hizmetlerini  ücretsiz yerine getiriyoruz. Önemli bir eksiğimiz olan içinde morg dahil mescidi ve  kapalı bekleme alanları olan ve bugün dualarla açılışını gerçekleştirdiğimiz  modern gasilhane yapımını üstlenen Akçakocalı hayırsever iş insanı Burhan Özdemir’e bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.

 

Hayırsever iş insanı Burhan Özdemir ise sorulan soru üzerine memleketim Akçakoca’ya hizmet etmek fırsatını veren Sayın Başkanım Okan Yanmaz’a teşekkür ediyorum. Böylesi hizmetlerde bulunmak benim için onurdur. Bu alanda hiçbir fedakarlıktan kaçınmam” dedi.

Vatandaşlara etli pilav, tatlı ve ayran ikramlarının yapıldığı açılışta  Protokol mensupları  kendi aralarında ve açılışa katılan muhtarlar ile  vatandaşlarla bir süre oturup sohbetin ardından alandan ayrıldılar.