akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,2689
EURO
35,0543
ALTIN
2.466,87
BIST
10.319,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
22°C
İstanbul
22°C
Açık
Cumartesi Hafif Yağmurlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
24°C

AKKAYA PİKNİK ALANINA YENİ MASA BANKLAR KONULDU

AKKAYA PİKNİK ALANINA YENİ MASA BANKLAR KONULDU
18.08.2020 11:25
661
A+
A-

 

Bölgenin en güzel piknik alanına sahip sahil köylerimizden Akkaya köyü mesire alanında başlatılan kapsamlı  bakım onarım çerçevesinde piknik masaları değiştirildi.

Köyün sevilen ve çalışkan Muhtarı Refah Koçak eskimiş ya da tahrip olmuş piknik masalarını yenilerken alanda gerekli düzenlemeleri gerçekleştirdi.

Piknikçilerin öncelikli olarak tercih ettikleri mesire alanında gerçekleştirilen çalışmalar ile ilgili olarak bilgilendirmede bulunan Akkaya Muhtarı Refah Koçak; “ Köyümüzün Mesire alanının doğal yapısını bozmadan gelen ziyaretçilerimizin yararlanması için piknik masalarını ve çöp konteynerlerini yeniledik. Bir çok yenilik için de hazırlık yapmaktayız. Ancak üzülerek belirtmek isterim ki bazı kendini bilmez sorumsuzlar sürekli bu yapılanlara zara veriyor. Köy bütçemizi neredeyse buraya harcıyoruz. Neden zarar verdiklerini anlamak mümkün değil. İki metre uzaktaki Çöp konteynerine çöpünü atmayıp bırakıp gidenler var. Bu insafsızlar için ne söyleyeceğimi bilemiyorum. Eskiyen ve tahrip olmuş  piknik masaları kaldırıp yeni piknik masaları koyduk. Ziyaretçilerimizden bunları korumalarını çevreyi kirletmemelerini aksini yapanları uyarmalarını yada görüntüleyip bize iletmelerini istiyorum “dedi.







ETİKETLER: