akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,2020
EURO
35,0069
ALTIN
2.504,53
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
23°C
Salı Parçalı Bulutlu
25°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C

SU ÜRÜNLERİ KOOP. BAŞKANI KARAKAŞ “AMAÇLARI AKÇAKOCA’YA KAZANDIRILMIŞ BİR GÜZELLİĞİ BALTALAMAK”

SU ÜRÜNLERİ KOOP. BAŞKANI KARAKAŞ “AMAÇLARI AKÇAKOCA’YA KAZANDIRILMIŞ BİR GÜZELLİĞİ BALTALAMAK”
10.07.2020 10:40
488
A+
A-

 

Akçakoca Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı Mustafa Karakaş, Belediye’nin satın aldığı gezi teknesi ile ilgili bilgi kirliliğine dayalı olumsuz eleştiriler yapıldığını, bunun amacının Akçakoca’ya kazandırılmış önemli bir güzelliği baltalamak olduğunu söyledi.

Son günlerde Gezi Teknesi Pusula ile ilgili kamuoyunda bazı olumsuz ve gerçeği yansıtmayan paylaşımların bulunduğuna değinen Mustafa Karakaş “ Özellikle Evrakları eksik olduğu ile ilgili paylaşımlar yapılıyor. Bilgi sahibi olmadan bazı kişiler tarafından bilinçsizce yazılar yazmakta ve paylaşılmakta ve yanlış algı oluşturmaya çalışılmakta. Şu anda gemimizde tüm evraklar tamam. Sadece satış-devir işlemlerinde bir eksiklik vardı. Bu da aslında sefer yapmasını kapsayan bir eksiklik olmayıp ABİTAŞ’ın üzerine değildi. Bu gün itibariyle de bu işlemler tamamlanıyor” dedi.

 

Kamuoyunda dillendirilen bazı dedikodu ve şikayetlerin amacının, Akçakoca’ya kazandırılmış bir güzelliği baltalamak amacı taşıdığını söyleyen Karakaş; “ Güya biz şikayet ediyormuşuz . Biz kimi kime şikayet edeceğiz. Kendi kendimi mi şikayet edeceğim.

Bizim yapacağımız iş yetkilerimiz dahilinde uyarılarda bulunmak. İnsanların mağduriyetini gidermek. Bunun ile alakalı uyarılarda bulunuruz. Teknenin seyri ile ilgili hiçbir sıkıtı yok evraklarda. Her şey tamam. Her hangi bir cezai durumu gerektirecek durum olduğu taktirde buna Karasu Liman başkanlığı ve Sahil Güvenlik karar verir. Biz kooperatifiz. Biz sadece işletmecisiyiz. Bizim ceza yazacak yetkimiz yok. Biz sadece uyarılarda bulunuruz. Uyarıları da sözlü olarak değil yazışmalı olarak yaparız.

Bizim tek amacımız her şeyi dört dörtlük yapmak. Bazı art niyetli kişilerin, bir – iki kişinin kişisel sorunları nedeniyle üstüne üstüne gitmeleri üzüntü verici. Bu güzelliğin karşısında baltalama yapma düşüncesi çok yanlıştır.” Dedi.







ETİKETLER: