akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,2081
EURO
34,8604
ALTIN
2.444,95
BIST
10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Pazar Hafif Yağmurlu
16°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
19°C
Salı Açık
20°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C

GÖRKEMLİ BİR TÖRENLE AÇILDI.

Akçakoca Hacıyusuflar Mahallesinde Gülbin, Gülsüm, Gülcan kız kardeşlerin anne ve babalarının adını yaşatmak için yaptırdıkları Lütfiye ve İsmail Baha Horuz Aile Sağlığı Merkezi binası Sağlık Bakan Yardımcısı ve Düzce Valisinin de hazır bulunduğu görkemli bir törenle açıldı.

GÖRKEMLİ BİR TÖRENLE AÇILDI.
23.11.2019 17:03
503
A+
A-

Akçakoca Hacıyusuflar Mahallesinde Gülbin, Gülsüm, Gülcan kız kardeşlerin anne ve babalarının adını yaşatmak için yaptırdıkları Lütfiye ve İsmail Baha Horuz Aile Sağlığı Merkezi binası Sağlık Bakan Yardımcısı ve Düzce Valisinin de hazır bulunduğu görkemli bir törenle açıldı.

Hacıyusuflar Mahallesi’nde hizmet verecek merkezin açılışında Sağlık Bakan Yardımcısı Eldemir, Düzce Valisi Zülkif Dağlı’nın yanısıra Düzce Ak Parti Milletvekili Ayşe Keşir, MHP Milletvekili Ümit Yılmaz, Alay Komutanı Mustafa Çetinkaya, Kaymakam Yasin Öztürk ,Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz, Ak Parti İl Başkanı Mustafa Keskin, İl Sağlık Müdürü, Düzce Devlet ve Akçakoca Devlet Hastaneleri Başhekimleri, Toplum sağlığı başkanı, siyasi partilerin ilçe başkanları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri çok sayıda vatandaş katıldı.

 

İl Sağlık Müdürünün yaptığı ve bağışçı aileye teşekkür ettiği hoş geldiniz konuşması sonrasında bağışçı aile adına konuşan Gülsüm Horoz büyük bir heyecan içinde olduğunu belirterek “ Anne Babamız adına nasıl bir kalıcı hayır yaparız arayışı içinde Hacıyusufların sağlık ocağı eksiği önümüze geldi ve bunu yapmtırma konusunda karar aldık. Yöneticilerimizin de sıcak bakması ve destekleri ile bugün bu mutluluğu yaşıyoruz” dedi.

Daha sonra birer konuşma yapan Milletvekilleri Yılmaz ve Keşir yapılan hizmetin önemini vurdular ve bağışçı aileye teşekkür ettiler.

Daha sonra konuşmasını yapmak için kürsüye davet edilen Bakan Yardımcısı Halil Eldemir Düzce^de bir çok Tesisin toplu açılışını belirterek “ “Ancak Düzce’nin en büyük ilçesi Akçakoca’da ki açılışı ayrı tutalım ,hayır sahibi aracılığıyla yapılan merkeze ayrı bir önem verelim istedik. Bizler Sağlık ve insana çok değer veren bir gelenekten geliyoruz. Anne ,Babalarının çok iyi yetiştirdiği onların adını yaşatmak için böyle bir merkezi Akçakoca’ya kazandıran hanımefendilere huzurunuzda teşekkür ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun”dedi

Son konuşmacı Vali Zülkif Dağlı Akçakoca’da hayırseverlerin yatırımlarının dikkat çekii oranda olduğunu belirterek yapılan ve yapımı süren bir çok okul, cami kurs binasının varlığına dikkat çekerek “ Akçakoca bu konuda adeta öncü bir rol oynuyor.

Horoz ailesinin mensuplarının anne babaları için sağlık merkezi yaptırma arzuları bizimde desteğimizle gerçekleşmiş olup bugün yaptırdıkları merkezi açmak için bir araya gelmiş bulunuyoruz. Hayırsever Hanımefendilere ve onları onore eden Sayın Bakan Yardımcımıza ve hazıruna teşekkür ederim “ dedi.

Eldemir’e ve hayırseverlere teşekkür etti.

Konuşmaların ardından Akçakoca Müftüsünün yaptığı duanın ardından açılış kurdelası protokol mensuplarınca kesilerek açılış töreni gerçekleştirildi.

 

 

 







ETİKETLER: