akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,2563
EURO
35,0300
ALTIN
2.467,00
BIST
10.319,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
22°C
İstanbul
22°C
Açık
Cumartesi Hafif Yağmurlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
24°C

Düşmeden yürümek ayrı bir yetenek!

Düşmeden yürümek ayrı bir yetenek!
06.12.2017 13:50
370
A+
A-

Her yoğun kar yağışında olduğu gibi bu kış da Düzce Belediyesi, kaygan kaldırımlar yüzünden eleştirilerden nasibini alıyor. Kaldırımlarda düşme tehlikesi yaşayan yayalar, Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay’a seslenerek, mermer taşların bir an önce kaldırılmasını istedi. Düşmeden yürümek imkansız gibi tehlikeli ve zor

Öncü TV’nin haberine göre; Düzce’de etkili olan yoğun kar yağışı ile birlikte şehir merkezinde yol ve kaldırımların açık tutulması için çalışmalar sürerken, yayalar bir kez daha kaldırımların kayganlığından şikayet ediyor.

Hiçbir mağduriyet yaşanmayacak!

Kar yağışından önce mücadele çalışmaları ile ilgili yaptığı açıklamada, ‘Hiçbir mağduriyet yaşanmayacak!’ diyen Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay, her kış döneminde çalışmaları yetersiz bulunan belediyenin bu sefer hızlı müdahale ile işin altından sorunsuz kalkmasını hedefledi ancak konu kaldırımlar olunca eleştiri yağmurundan kurtulamadı.

düşmeden yürümek

Eski Başkan Mehmet Keleş’in ilk başkanlık dönemi olan 2004-2009 yılları arasında Düzce’ye kazandırılan merme kaldırım taşları yüzünden bu son kar yağışında da düşme tehlikesi yaşayan yayalar tepkilerini Öncü Haber mikrofonu aracılığıyla dile getirdi.

Kaldırımlarda yürümekten korkar olduklarını belirten vatandaşlar, yıllardır tepki gösterilmesine karşılık neden bu taşlardan vazgeçilmediğini sorguladı.

 

 

 

Kaynak: Bursı Düzce Gazetesi