akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,2020
EURO
35,0069
ALTIN
2.504,53
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
21°C
İstanbul
21°C
Az Bulutlu
Pazartesi Hafif Yağmurlu
22°C
Salı Parçalı Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C
Perşembe Az Bulutlu
22°C

Arçelik Özel servisleri Teknicservis’de

Arçelik Özel servisleri Teknicservis’de
28.10.2017 17:34
433
A+
A-

Teknik donanım ve ekipman bakımından eksiksiz çalışan arçelik servisleri, markaya ait her çeşit ürün arızasında destek sunmaya hazırdır. Uzun yıllar bu sektörde çalışmanın verdiği bilgi birikimi ve deneyim ile garantili onarım hizmeti veren servis elemanları belli bir kalite standartına uygun olarak seçilir. Arçelik şirketi tarafından düzenli olarak verilen kurum içi eğitimler ile sürekli güncel kalmaya özen gösteren servis çalışanları bozulan cihazı tamire alırken, arızaya neden olan asıl parçayı bire bir orijinal yedek malzemeler ile değişiyor. Kaliteli ve güvenilir servis hizmetleri ile size bir telefon kadar yakın olan servisimiz, verilen adrese gelerek arızalı cihazı incelemeye başlar. Arızayı tespit ettikten sonra bunu sizinle paylaşan çalışanlarımız, vereceğiniz karara göre hareket eder, asıl önceliği arızayı yerinde tamir etmek olan servisimize gönül rahatlığı ile bozulan Arçelik Beyaz Eşya ve elektronik ev ürünlerini teslim edebilirsiniz.

Üretim aşamasında oldukça özenli ve titiz davranan Arçelik şirketi, bu süreçte teknolojinin bütün olumlu özelliklerini de kullanıyor. Ortaya çıkan ergonomik ve kullanışlı cihazlar ile kullanıcı beklentilerini karşılamayı başaran Arçelik şirketi, üretim bandında çıkan ürünleri yaygın bir satış ağı ile ülkenin her köşesine ulaştırıyor. Sağlam ve kaliteli Arçelik ürünlerde meydana gelen arızalar için kaliteli ve güvenilir servis hizmetini kesintisiz sunan Teknicservis.com ile görüşmenizi öneriyoruz. Teknik ekipman bakımından eksiksiz olan servisimiz arızalı cihazı tamir ederek ilk günkü sağlam haliyle size teslim ediyor.







ETİKETLER: