akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,1974
EURO
34,9725
ALTIN
2.507,26
BIST
10.895,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
24°C
İstanbul
24°C
Açık
Çarşamba Az Bulutlu
22°C
Perşembe Az Bulutlu
22°C
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
23°C

YILLAR SONRA SANDAL YARIŞLARI HEYECANI

YILLAR SONRA  SANDAL YARIŞLARI HEYECANI
18.05.2017 05:29
435
A+
A-

Akçakoca’da 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik Ve Spor Bayramı Kutlamaları Kapsamında Yapılan Yarışları İlgi İle İzlendi.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında Gençlik Hizmetleri Ve İlçe Spor Müdürlüğü organizesi ile gerçekleştirilen Bir zamanalar büyük çekişmeler sahne olan sandal yarışları ilgi ile izlendi.

 

Yıllar sonra barınak içinde gerçekleştirilen ve yeterli duyuru olmamasına karşın ilgi ile izlenen sekiz lise ekibinin kıyasıya mücadele ettiği yarışmalarda ilgin görüntüler oluştu.

Başkan Cüneyt Yemenici, İlçe Spor Md. Vekili Necmi Acar, Su Ürünleri Koop. Bşk Mustafa Karakaş, Başkan Yardımcıları Ali Direk ve Suat Madenci’nin de izlediği  yarışmalarda Barbaros Anadolu Lisesinin 1. , Fedai Karabıyık Endüstri Meslek Lisesinin 2. Ve  Anadolu Lisesinin 3. Oldu.

knm-2 knm-3 knm-4

Etkinlikle ilgili açıklamasında Başkan Cüneyt Yemenici, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamalarının gençlik haftası etkinlikleri ile ilçede dolu dolu yaşandığını belirterek “ Kutlamalar çerçevesinde liman içerisinde yapılan kürek yarışmalarında genç liselilerimiz kıyasıya mücadele ettiler.

knm-5 knm-6 knm-7

2016 Denizcilik Ve Kabotaj Bayramında belediye olarak yaptırdığımız yarış kayıkları ile son 30 yılın en iddialı kürek yarışlarını gerçekleştirdik. Bu yıl Gençlik Haftası kapsamında da kürek yarışları düzenledik. Kıyasıya mücadele sürüyor, vatandaşlarımız da burada yarışları takip ediyor. Gördüğümüz kadarıyla genç kardeşlerimiz küreğe biraz yabancılar, bu kapsamda da bu yarışlardan sonra kürek eğitimi vermeyi düşünüyoruz.”

Yemenici, Kabotaj Bayramı kutlamalarında da kürek yarışlarının devam edeceğini belirterek, “1 Temmuz Denizcilik Festivali’nde çok daha güçlü kürek yarışları yapmayı planlıyoruz. Dolu dolu bir festival programı hazırlıyoruz.” dedi.