akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,4227
EURO
34,6753
ALTIN
2.395,08
BIST
10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
15°C
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
17°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Az Bulutlu
18°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C

Son Dakika!!!! KULİSLERDEN EDİNİLEN BİLGİ CHP DÜZCE’DE İLK SIRA ZAFER TEBER’İN

Son Dakika!!!! KULİSLERDEN EDİNİLEN BİLGİ   CHP DÜZCE’DE İLK SIRA ZAFER TEBER’İN
19.05.2018 16:47
558
A+
A-

CHP’DE İKİ İLİN ADAYI DAHA BELLİ GİBİ!

Milletvekili adayları listelerine yarın son şeklininin verileceği CHP’de, Gürsel Erol’un Elazığ’dan adaylığının kesinleşmesinin ardından, iki ilin daha adaylarının büyük oranda netleştiği öğrenildi.

 

CHP Kulisleri’nden edindiği bilgiye göre, Düzce’nin adayının da kesinleştiği öğrenildi. 2015 seçimlerinden Düzce’den aday gösterilen ve çok az bir oyla seçimleri kaybeden Zafer Teber’in yeniden aday gösterileceği öğrenildi.

ZAFER TABER KİMDİR?
1960’ta Düzce’de doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Düzce’de tamamladı. Üniversite eğitimi için gittiği Ankara’da İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi’nde Yönetim Bilimleri bölümünü bitirdi. 1985 senesinde askerliğini Edirne Uzunköprü’de yedek subay olarak tamamladı.
1987’de beyaz eşya sektörünün öncü firmalarından birinde çalışma hayatına başlayan Teber, 1989’da şef, 1992’de de Türkiye’nin en genç bölge müdürü oldu. Sırasıyla İç Anadolu, Trakya ve Marmara bölge müdürlüğü yaptı. Satış koordinatörlüğüne kadar yükseldi. Evli ve 2 çocuk babası olan Zafer Teber, 7 Haziran 2015 seçimlerinde siyasete aktif olarak adım attı. Elini taşın altına koydu ve CHP’nin çok uzun yıllardır vekil çıkaramadığı Düzce’den önseçimde 1. Sırada çıkarak aday oldu. Düzce’de tanınan, sevilen ve tüm çevrelerin takdirini toplayan Teber, 2015 seçimlerinde CHP’nin oylarını ikiye katladı. CHP kulislerinden aldığımız bilgiye göre 24 Haziran seçimleri için CHP’nin 1. Sıra adayı kesin olarak Zafer Teber. Bu seçimi ile yıllar sonra CHP’nin Düzce’den milletvekili çıkarma ihtimalinin yüksek olduğu ifade ediliyor.

Kaynak Düzgün Haber.com