akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Salı Az Bulutlu
18°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C

2019 RÜZGARINI YAKALAYAN YANMAZ CEPHESİNDE YÜZLER GÜLÜYOR

2019 RÜZGARINI YAKALAYAN YANMAZ CEPHESİNDE YÜZLER GÜLÜYOR
28.03.2024 10:57
1.418
A+
A-

Akçakoca Belediye Başkanı ve MHP Akçakoca Belediye Başkan Adayı M. Okan Yanmaz, seçime günler kala iftar yemeğinde gövde gösterisinde bulundu.

Yerel Seçimlere 3 gün kala adayların hızlandırdığı çalışmalar kapsamında  Akçakoca Belediye Başkanı ve MHP Başkan adayı M. Okan Yanmaz’ın  dün akşam verdiği iftar yemeğinde katılımcıları salon almadı.

Arsima Düğün salonunda verilen yemekte salona ve balkonlara sığmayan  katılımcılar için bahçeye yüzlerce kişilik servis açıldı.

Yaklaşık bin kişinin katıldığı iftar yemeğinin verildiği salona girişinde yoğun sevgi gösterileri ve alkışlarla karşılanan , çok yoğun katılımdan ,  gördüğü ilgi ve sevgi gösterilerinden mutlu olan Başkan Yanmaz  iftar sonrasında yaptığı konuşmaya kısa bir şükür duası ve katılımlarından ötürü vatandaşlara  teşekkür ederek başladı.

Konuşmasında 2019 da göreve geldiklerinden bu yana yaptığı çalışmaları mahalle mahalle anlatan  ve kendisine yöneltilen eleştirileri bir bir belgeler sunarak yanıtlayan  Yanmaz “ Ben her türlü olumsuzluklara doğal afetlere 2 yıl süren ve tüm ülkeyi dar boğaza sokan pandemi salgını yaşanmasına  karşın 21 milyon dolar borçla aldığım Belediye yi bugün 7 milyon dolarla teslim ediyorum. Borcu artıran  değil azaltan bir Başkan olarak  görevimi tamamlamanın huzuru içindeyim” dedi.

Sık sık alkışlarla kesilen ve barkovizyon destekli görsellerle sürdürdüğü  konuşmasında, Zor şartlarda görev yapmasına karşın mahallelerde yıllardır el değmemiş işleri çözümlediklerini en çok yol yapan, en çok turizm alanları, parklar ve toplumsal yaşama olumlu katkılar sunacak işler yaptıklarını vurgulayan Başkan Yanmaz; “ Büyük projelerimizi olgunlaştırdık. Pazaryeri GES sistemli yenileme, Liman üstüne yapılacak Millet bahçesi, Bio Atıksu arıtma tesisi Elektrikli toplu taşıma araçları alımı Üniversite yolu ihaleye hazır konumda. “dedi.

ON YILDA NEDEN YAPMADINIZ?

Kendisine yöneltilen eleştirileri de yanıtlayan Yanmaz “ Pazar Yerini soruyorlar. Neden yapılamadığını anlatamıyoruz, yada  anlamıyorlar. Onaylanmış çatısı güneş enerji sistemi olacak proje onaylandı ihalesi bekleniyor. Peki ben soruyorum siz on yılda neden elinizi sürmediniz. Neden Akçakoca’nın gözbebeği turizmin can damarı Kaleyi açtık neden yıllarca kapalı tuttunuz? Neden yollarına el sürmediniz. Sattı sattı diyorsunuz sattığımın iki katını geri kazandırdım. Siz, sattıklarınız yerine ne koydunuz? Personel sayısını abarttınız ve borçlarımız olduğunu söylediniz  Toplam çalışanımız 370 ler den 403 olmuş siz  600 kişi dediniz.  Nerede o 600 kişi ? Hiçbir çalışanımıza borcumuz yok. Hatta en önce EYT emeklilerinin ikramiye parasını biz ödedik. Aksaklıklar sadece bizde mi oldu . Düzce ve ilçeleri da aynı sorunu yaşama dı mı?

Biz  elimizden geldiğince çalıştık. Ve hala çalışmaya devam ediyoruz. İnşallah tekrar görev verirseniz ki gördüğüm kadarıyla bu kararlılıktasınız. Sizlerin hizmetkarı olarak çok çalışarak yolumuza devam edeceğiz” dedi.