akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,3477
EURO
34,7828
ALTIN
2.394,90
BIST
10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cuma Yağmurlu
16°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
21°C

AKÇAKOCA’NIN İYİ’LERİ DAĞ BAYIR ,DERE TEPE DEMİYOR KÖYLÜ VATANDAŞIN AYAĞINA GİDİYOR

AKÇAKOCA’NIN İYİ’LERİ DAĞ BAYIR ,DERE TEPE DEMİYOR KÖYLÜ VATANDAŞIN AYAĞINA GİDİYOR
20.03.2024 09:46
939
A+
A-

Akçakoca’nın tüm köylerini dolaşma kararlığında ki İYİ  Parti  İl Genel Meclisi 1. Sıra adayı Raşit Sinan  Eroğlu   her gittiği yerde yoğun bir ilgi ile karşılanıyor.

Gerek merkezde gerekse köylerde büyük ilgi gören ve İYİ Partiye bir İGM üyeliği getireceğine kesin gözüyle bakılan ,İlçe Başkanı Orçun Deniz , İGM  2. Sıra adayı Mustafa Koç ve 3. Sıra Adayı Erçin Gülez ile birlikte  şu ana kadar Akçakoca’nın 35 köyünü  gezerek vatandaşları gerek evlerinde gerek tarlalarında ziyaret eden  Raşit Sinan Eroğlu bıkmadan usanmadan neler yapacağını anlatıyor  dert dinliyor ve mütevazi kişiliğiyle bilgi birikimiyle büyük bir sempati topluyor.

Son günlerde ziyaret ettiği Altuncay , Subaşı , Tepeköy ,Dereköy ve Çiçekpınar köylerinde de yoğun ilgi ile karşılanan Eroğlu ,vatandaşlarla bir araya geldiği sohbetlerde  kendisini tanıtarak başladığı konuşmalarında kesinlikle amacının  etkili bir muhalefet yapmak olduğunu belirterek “  Köylerimizin ihtiyaçlarını biliyorum. Sıradanlaşmış olan düzenin  gerektiği gibi tekrar çalıştırmak arzusuyla işlerin aciliyetine göre yapılmasını sağlamak için mücadele edeceğim. İlçeler arasında ki eşitsiz ve haksız şekilde yapılan bütçeleri seçilmem halinde inşallah düzelteceğiz.

Özel idareye yeni iş makinaları kazandıracağız. Mutlaka bir lowbed (iş makinelerini nakilini sağlayan araç) alacağız.” Diyor.

Köylü vatandaşları dinleyen gelen talepleri alan , karşısındakine güven veren çevresinde sevilen ve saygın bir isim olan

Raşit Sinan  Eroğlu, 1974Akçakoca doğumlu olup  İlk okulu Akçakoca  Yalı İlkokulunda okuduktan sonraOrta okul ve Liseyi  Bolu’da tamamladı. Endüstri meslek lisesinden sonra yüksek öğrenimini Kocaeli Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu Elektrik Bölümü’de tamamladı.

2002-2009 Akçakoca Ülkü Ocakları Başkanlığı   yanısıra bir çok dönem MHP Yönetim kurullarında görevlerde bulunan Eroğlu

2004 yılında İş hayatına atıldı ve halen   Sertek Enerji adında  elektrik taahhüt işleri yapmaktadır.