akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
17°C
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
18°C
Salı Az Bulutlu
19°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C

BAŞKAN YANMAZ İKİ BÜYÜK PROJENİN DAHA HAYATA GEÇİRİLECEĞİNİ MÜJDELEDİ.

BAŞKAN YANMAZ İKİ BÜYÜK PROJENİN  DAHA HAYATA GEÇİRİLECEĞİNİ MÜJDELEDİ.
18.03.2024 00:25
34
A+
A-

Akçakoca Belediye Başkanı MHP Başkan Adayı Okan Yanmaz Akçakoca’ya  kazandıracağı iki büyük projenin de ihalesinin kısa süre içinde yapılacağını müjdeledi.

Başkan Yanmaz, yerlerinin tahsisinin ve projesinin yapılmış olmasına karşın  pandemi süreci  nedeniyle ihalesi yapılamayan Yarı Olimpik Yüzme  Havuzu ve  güreş arenası projelerini hayata geçireceklerini söyledi.

Her iki proje ile ilgili olarak açıklamalarda bulunan Başkan Yanmaz “ Sevgili Akçakocalı Hemşerilerim, Başkanlık görevime geldiğimde projesini hazırladığımız ancak pandemi süreci ve doğal afetler yüzünden ihalesini ertelemek durumunda kaldığımız Yarı-Olimpik Yüzme Havuzu  ve Güreş Arenası projelerimizi hayata geçireceğiz.

Kale Bölgesi’nde yer tahsisinin yapıldığı ve önünde otoparkı bulunan Yarı-Olimpik Yüzme Havuzu projemizde Akçakoca’mıza gelen ziyaretçilerimizin ve yerel halkımızın yaz ve kış aylarında rahatlıkla yüzme sporunu yapabileceği bir tesis oluşturuyoruz.

İçerisinde yüzme etkinlikleri düzenleyerek gençlerimizi spora teşvik edecek aynı zamanda da bölgemizdeki turizm ağını genişleterek yerel ekonomimize katkı sağlayacağız. Başkanlık görevime geldiğimde yine aynı nedenlerle projesini hazırladığımız yerini tahsis ettiğimiz ve protokolünü yaptığımız halde , ihalesini ertelemek durumunda kaldığımız 1500 kişilik Güreş Arenası projemizi de  ihaleye çıkartacağımızın müjdesini vermek istiyorum.

Güreş Arenası projemizde ata sporumuz olan güreşi gençlerimize de öğreterek nesiller boyu aktarabileceği, spor yeteneklerini sergileyebileceği, müsabakalara katılımı artırarak çeşitli etkinliklerle spor turizmine katkı sağlayacağı bir tesis oluşturmayı hedefliyoruz.1500 kişilik seyirci kapasitesiyle yerel ve yabancı ziyaretçiler için keyifli bir etkinlik ortamı sunacağımız projemizde, güreş sporunun popülerliğini artırırken bölge ekonomisine de katkı sağlayacağız.  Her iki projemiz de Memleketimize hayırlı uğurlu olsun!” dedi.