akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
17°C
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
18°C
Salı Az Bulutlu
19°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C

AK PARTİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OSMAN CUMUR .AKKENT SAKİNLERİNE PROJELERİNİ, SORUNLARI VE CÖZÜMLERİNİ ANLATTI

AK PARTİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OSMAN CUMUR .AKKENT SAKİNLERİNE PROJELERİNİ, SORUNLARI VE CÖZÜMLERİNİ ANLATTI
18.03.2024 10:18
599
A+
A-

Ev, STK ve Siteler ziyaretlerini ara vermeden sürdüren  AK parti Akçakoca Belediye Başkan Adayı Osman Cumhur Akkent sitesi sakinleri ile buluştu.

 

Milletvekili Ercan Öztürk, ilçe başkanı Burhan İşleyen ,SKM başkanı Yücel Orhan, kontenjan adayları ve bir kısım meclis üyeleri ile birlikte Akkent sitesine bir ziyaret gerçekleştiren Osman Cumhur  41 proje hazırladıklarını hepsinin uygulanabilir  ve kısa sırada hayata geçirilebilecek projeler olduğunu belirterek “ İktidar  partisi’nin adayı olarak Akçakoca’ya hizmete talibim” dedi

Tasarladıklarını projeleri  toplumun her kesiminin yaşamına dokunacak hayatlarını kolaylaştıracak  yapıda olduğuna dikkat çeken  Cumhur “ İlk ele alacağım projeler gençliğe yönelik olacak. Spor da çok ihmal edildik. Sportif etkinlikler katılarak enerjilerini boşaltamayan Gençler maalesef  kötü alışkanlıklara yöneliyorlar . Belediye olarak bir zamanlar adından söz ettiren gençlere futbol, voleybol basketbol güreş kulüpleri oluşturup belediye olarak finanse edecek ve onlara spor yapma olanağı sunacağız” dedi.

 

Akçakoca’yı turizmde de kötüye gidişine dur diyeceklerini belirten Cumur “ Turizm yatırımlarına gereken önemi verecek mavi bayrakları geri alıp çoğaltacak Akçakoca’yı turizmde olması gereken yere taşıyacağız” dedi.

Genci yaşlısı kadını ve engellilere yönelik projelerin anlatırken sözlerine  Akçakoca’da doğudan batıya sorunların hep aynı olduğunu yollar su ulaşım çöp  sorunu yaşadığını belirten Cumur “Bütün bunlar bizim projemiz değil Bir belediyenin rutin olarak yapması gereken işlerdir her belediyede bu sorunlar yaşanır ama iş bilen belediye başkanı onu anında çözer sorun olmasınI ortadan kaldırır . “dedi

 

Konuşmasında sokak hayvanları sorununa da yer veren Cumhur ,mevcut barınağın çok kötü olduğunun rehabilite edilmesi halinde bile ihtiyaca cevap vermeyeceğini belirterek bunun için içerisinde beslenmeden kısırlaştırmaya ve diğer bakımlarının yapılabileceği 10.000 metrekarelik bir alan tahsis edeceklerini belirtti.

Emekliler için güzel projeler olduklarını emekli evleri kuracaklarını 5.000 aileye deprem çantası dağıtacaklarını  belirten Cumur “ Biz bütün bunları iktidar partisi’nin belediye başkanı olarak çok rahatlıkla çözeceğimizin sözünü veriyorum. Sözümüz söz her projemizin takipçisi olacağız ve kısa sürede hayata geçireceğiz . 31 Mart’ta Akçakoca’nın geleceğine oy vereceksiniz .Siyaset üstü düşünelim En iyi kim yapacak ise onu başa getirelim . Bunun için kime inanıyorsanız kimin yapacağınıza kanaat getiriyorsanız oylarınızı ona verin.  Ben hükümetin iktidar partisinin bir adayı olarak Akçakoca’ya hizmete talibim. olduğu gibi her zaman desteğini esirgemeyecek olan milletvekilimiz Ercan Öztürk bakın  burada .Her an arkamızda her olayı her projeyi takip ediyor iyi düşünün gelecek 5 yılımız heba olmasın” diyerek  tamamladı.

 

Cumur’dan sonra kısa bir konuşma yapan milletvekili Ercan Öztürk” Hiç vakit kaybetmeden gururla söz edilecek bir Akçakoca’nın oluşumu için elimizden gelen her şeyi yapma azmindeyiz. Geçtiğimiz yaz yaşanan sıkıntıları bir daha  duymak, görmek yaşamak  istemiyoruz.Biz övgüyle söz edilecek bir Akçakoca vaat ediyoruz. Övünerek gösterilen araçları ve buna benzer yardımları Akçakoca’ya biz kazandırdık . Hiçbir hizmet ve yatırım işlemi merkezi yönetim ve yerel yönetimin uyumlu olması  halinde gecikmez hızla gelir. Osman başkanın dediği gibi sözümüz söz her projenin takipçisi olacağız . Osman başkan’ı da sizin adınıza sorgulayacağız takip edeceğiz. Başkan bizden iş bitti diye durmayacağız düşünmeyeceğiz” dedi.