akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Açık
19°C
Pazartesi Açık
21°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C

BAŞKAN YANMAZ’DAN EN SEVİNDİRİCİ MÜJDE; MERKEZDE 18 DÖNÜMLÜK MİLLET BAHÇESİ

BAŞKAN YANMAZ’DAN EN SEVİNDİRİCİ MÜJDE; MERKEZDE  18 DÖNÜMLÜK MİLLET BAHÇESİ
15.03.2024 18:36
2.058
A+
A-

Akçakoca Belediye Başkanı ve MHP Belediye Başkan adayı M. Okan Yanmaz,  Akçakoca için çok önemli bir projenin hayata geçirileceğinin müjdesini verdi. Akçakoca Belediyesi ile TOKİ işbirliği ile Liman üstünde yıkılan eski belediye binasının bulunduğu ve şahıslara ait alanların kamulaştırıldığı bölgede yapılaşma olmayacak. Başkan Yanmaz’ın TOKİ yetkilileri ile yaptığı görüşmelerin olumlu sonuçlandığı  ve burada bir millet parkı yapılmasının kararlaştırıldığı bilgisi edinildi.

Yapılan görüşmeler sonrasında  proje tadiline ve buranın yapılaşma olmadan millet parkı olması önerisine  Bakanlık ve  TOKİ yetkililerinin sıcak baktığını belirten Başkan Yanmaz yaptığı açıklamada ;

“Sevgili Akçakocalı Hemşerilerim, Akçakoca’mızın doğal yapısına uygun olarak tasarlanan eski belediye binasının yerine içerisinde 300 araçlık otoparkı ve kütüphanesi bulunan Millet Bahçesi projemizi en kısa sürede hizmete açacağız.

Millet Bahçesi projemiz ile 300 araçlık otopark yaptırarak, kaldırım işgali yapan araçların ve park yeri bulma zorluğu yaşayan vatandaşlarımızın sorununu çözüme kavuşturacağız.

İçerisindeki 18 dönümlük yeşil alan sayesinde özellikle çocuklarımızın oyun oynayıp enerjilerini atabileceği, vatandaşlarımızın çeşitli sanatsal ve bireysel aktivitelerine destek olacağı bir sosyal alan yaratıyoruz.

Millet Bahçesi projemiz kapsamında öğrencilerin kaynak ders kitaplarına rahatlıkla ulaşıp verimli ve huzurlu bir şekilde ders çalışabileceği, vatandaşın bir yandan yeşil ile mavinin tadını çıkarırken bir yandan da kitap okuyabilecekleri kütüphanemizi de Akçakoca’mıza kazandırıyoruz.

Memleketimize hayırlı uğurlu olsun!” dedi