akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,3533
EURO
34,7846
ALTIN
2.393,80
BIST
10.260,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
16°C
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
18°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Açık
21°C
Salı Parçalı Bulutlu
24°C

ÇALIŞMALARI İLE BAŞKAN YANMAZ’IN GÜCÜNE GÜÇ KATIYOR

ÇALIŞMALARI İLE BAŞKAN YANMAZ’IN GÜCÜNE GÜÇ KATIYOR
14.03.2024 11:03
917
A+
A-

31 Mart seçimlerinde başkan adayı olan, MHP’nin halihazırdaki  belediye başkanı Okan Yanmaz’ın  sahadaki en etkin silahlarından biri  olan Hakan Öztaş, Eşi İle sürdürdüğü Yanmaz’a destek kampanyasında girilmedik sokak ,çalmadık kapı ve sıkılmadık el bırakmıyor.

2019 seçimlerinde meclis üyesi olarak girdiği Belediye yönetiminde aktif rol üstlenen Hakan Öztaş, halka kurduğu samimi diyalog ve yönetici vasıflarıyla dikkat çekmesiyle Başkan Okan Yanmaz tarafından Akçakoca Belediyesinin iktisadi teşekkülü olan ABİTAŞ’ın başına genel müdür olarak getirildi. 

ABİTAŞ müdürü olarak uhdesinde bulunan kafeteryalar, plajlar ve belediyenin gezi teknesi olan Pusula Katamaran’ın işletmeciliğini başarıyla yürüten Hakan Öztaş, seçim sathı mahalline girildiği şu günlerde ise seçim çalışmaları kapsamında eşi ile birlikte saat ve zaman mevhumuna takılmadan sokakları arşınlıyor ev ev dolaşıyor.

Bireysel çalışmaları yanısıra yaptığı teşkilatlanma ve gurup çalışmaları ile Okan Yanmaz’ın sırtındaki seçim yükünü azaltan Hakan Öztaş, özellikle ilçe gençleriyle kurmuş olduğu yakın ilişkinin meyvelerini topluyor.

Yanmaz’ın merkez seçim bürosunun açılışında kendisini destekleyen gençlerin, Hakan abilerinin arkasından yürüyerek meydana kadar yürüyüş kolunda gelmeleri de bunun son göstergelerinden biri oldu.

 

 

Hakan Öztaş’ın Osmaniye mahallesinden olması, mahallenin köklü ailelerinden birinin ferdi olması da seçimlerde kendisine olan desteği artıran bir etken. Okan Yanmaz’ın Osmaniye’deki etkili silahlarından olan Öztaş, eşi ve tecrübeli ekibiyle Osmaniye başta olmak üzere her  mahalleyi her gün adeta karış karış tarıyor.

Belediye yönetiminde edindiği tecrübeler ve vatandaşla kurduğu yakın bağ ile mahalle halkının kapısını tıklayan güler yüzle karşılanan Hakan Öztaş’a seçmenlerin de ilgisi oldukça sıcak ve yüksek.

Okan Yanmaz’a  önceki seçimde olduğu gibi bu seçimde de güçlü destek sağlayan  Hakan Öztaş’ın bu günlerde eskiye göre daha yüksek tecrübe ile seçim çalışmalarını yürüttüğü görülüyor.