akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Açık
19°C
Pazartesi Açık
21°C
Salı Açık
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C

SEÇİM OFİSİ AÇILIŞI MİTİNG HAVASINDA GERÇEKLEŞTİ

SEÇİM OFİSİ AÇILIŞI MİTİNG HAVASINDA GERÇEKLEŞTİ
10.03.2024 19:09
1.593
A+
A-

Akçakoca Belediye Başkanı ve MHP Akçakoca Belediye Başkan adayı M. Okan Yanmaz’ın seçim irtibat ofisinin açılışı görkemli  bir miting  havasında  gerçekleşti.

Binlerce vatandaşın katıldığı seçim bürosu açılışı öncesi vatandaşların hep bir ağızdan “ Yeniden  OKAN” sloganları attıkları görüldü.
Açılışa elektrikli sandalye ile  katılan Başkan Yanmaz tüm vatandaşlara teşekkür etti.

“PARANIN OLDUĞU DÖNEMLERDE ÖNCEKİ BELEDİYE BAŞKANLARI   BELEDİYEYİ BANA  BORÇ İLE BIRAKMAKTAN BAŞKA    NE YAPTILAR ?

2019 Yılında göreve geldiğinde Belediyeyi 22 milyon dolar borç ile devraldığını vurgulayan Başkan Yanmaz, “ 2019 da görevi devraldığımdan bugüne tüm borçları ben ödedim. 18 Temmuz şehitler parkı, Cami çevresi betonlaşması, Baraj ve 2019 da seçime iki ay kala personel maaşı için halk bankasından alınan kredi. Bunları tüm borçlarını ben ödedim ve ödüyorum. Bol para olduğu dönemlerde 22 milyon dolar borcu yaşanan onlarca olumsuz duruma karşın 7.7 milyon dolara düşürdüm” dedi


Başkan Yanmaz’ın konuşmasının ardından, mehteran takımının gösterisi  ve Başkan Yanmaz’ın 2019 yılından itibaren Akçakoca Belediyesine kazandırdığı araçlarla yaptığı konvoy vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü.


Açılış, Belediye meclis üyesi ve İGM adayları tanıtıldıktan sonra ikramlarla son buldu.