akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,4486
EURO
34,6484
ALTIN
2.388,84
BIST
10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
18°C
Cuma Yağmurlu
17°C
Cumartesi Az Bulutlu
20°C
Pazar Az Bulutlu
20°C

ÖZDEN ÇOLAK MELENAĞZI MUHTARLIĞINA ADAY OLDU

ÖZDEN ÇOLAK MELENAĞZI MUHTARLIĞINA ADAY OLDU
07.03.2024 00:42
607
A+
A-

Akçakoca’nın balıkçılık ve turizm alanında adından söz ettiren güzel köylerinden Melenağzı Köyü  muhtarlığına genç bir isim aday oldu.

Melenağzı Köyüne hizmet için yola çıktıklarını  belirten  çevresinde bilgili, enerjik ve dürüst bir isim olarak tanınan  Özden Çolak yaptığı açıklamada ; “Birlikte güzelleştirelim, birlikte geliştirelim anlayışla dürüst çalışkan ciddiyetli aza heyeti kardeşlerimle Melenağzı köyü sakinlerimize en güzel bir şekilde hizmet sunabilmek ve Melenağzı köyümüzü en iyi bir şekilde temsil edebilmek için yola çıktık. Halka hizmet Hakka hizmet anlayışıyla inancıyla göreve talip olduk ve bu hizmet yarışında bizde varız dedik.

Melenağzı köyümüze en iyi hizmeti sunabilmek için heyecanlıyız, kararlıyız ve istekliyiz. Melenağzı köyü halkımıza hizmet için çıkmış olduğumuz bu şerefli yolda Allah yar ve yardımcımız olsun.

Kıymetli Melenağzı Köyü sakinleri eğer Bizi göreve layık görürse köyümüzün her türlü sorunlarını bizzat yerinde tespit edeceğiz.

Köy halkımın dertlerini kendi derdimiz gibi göreceğiz, her türlü sorunlarını çözmek için var gücümüzle çalışacağız ve çözüm yolları arayacağız, köy halkımızın 7 / 24 saat hizmetinde olacağız.

Köyümün halkıyla, Devletimizin kurumları arasında köprü vazifesi göreceğiz. Değerli aza arkadaşımla birlikte köy sakinleriyle gönül köprüleri kuracağız. Kıymetli köy halkımıza hizmet etmek anlayışımızın en temel ilkesi sevgi, saygı ve hoşgörü olacaktır. Köyümüze yapacağımız en güzel hizmetlerle köy halkının gönüllerine girip onların hayır dualarını almaktır.

Köyümüzü ilgilendiren her türlü konularda halkımızın görüşlerine ve  önerilerine daima açık olacağız ve saygı dahilinde her türlü eleştiriyi önemseyeceğiz.

31 Mart 2024 mahalli idareler yerel seçimlerinde, Melenağzı köyü değerli halkımıza hizmet etmek için yola çıkmış tüm aday arkadaşlarımıza başarılar diler, seçimlerin kardeşçe ve çentilmence geçmesini temenni ediyorum.

Melenağzı köyü halkına hizmet edebilmek için değerli yol arkadaşlarımla birlikte çıkmış olduğum bu yolda kıymetli köy sakinlerimizin desteklerini bekler, sevgi, saygı ve selamlarımı sunarım.”dedi.

Melenağzı Köyü Muhtar Adayı Özden Çolak; 1975 Melenağzı köyü doğumlu. İlk ve ortaokulu Melenağzı köyünde okudu, Kocaali lisesinden mezun oldu. Uzun yıllardır parakende sektöründe yöneticilik yapmaktadır.