akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,3737
EURO
34,7104
ALTIN
2.393,67
BIST
10.159,30
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cuma Yağmurlu
15°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Açık
22°C

İYİ PARTİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ALKAN LOKUM “31 MARTTA AKÇAKOCA İYİ PARTİ BELEDİYECİLİĞİYLE TANIŞACAK”

İYİ PARTİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ALKAN LOKUM “31 MARTTA AKÇAKOCA İYİ PARTİ BELEDİYECİLİĞİYLE TANIŞACAK”
14.02.2024 09:42
566
A+
A-

İyi Parti Akçakoca  Belediye Başkan Adayı Av.  Behçet Alkan Lokum sahadan ayrılmıyor.

Tüm partilerden önce kesinleşen  adaylığı açıklanır açıklanmaz çalışmalarına başlayan Alkan Lokum dur durak bilmiyor.

Günün her saatinde ya esnaf gezisi , ya kurum ziyaretlerinde bulunan özel günlerde halkın yaşam alanlarında vatandaşla buluşan Lokum ortaya koyduğu projeleri ve sahip olduğu vizyonuyla büyük ilgi görüyor.

 Gittiği her yerde ve kurumda  vatandaşların sıcak ilgisiyle karşılanan ,  nasıl bir başkanlık yapacağı konusunda samimi bilgilendirmelerde bulunan “ben değil biz”  anlayışıyla başkanlık yapacağının altını çizen Lokum’un  önemli bir desteği arkasına aldığı  gözleniyor.

Akçakoca kamuoyunun yakından tanıdığı halkın sevdiği bir isim olan Lokum, iş ahlakı ve yerel yönetim konularına hakimiyeti, bilgi birikimi yanısıra kendini çok iyi hazırlamış olmasıyla dikkat çeken Akçakoca halkı tarafından takdirle karşılanan Lokum,  geçen Salı Pazarında , hafta sonu tarihi mahalle  pazarında ve  bugün ise Bahadır Yalçın Caddesinde esnaf ziyareti ve vatandaş buluşmalarında  sevgiyle sıcak ve ilgiyle karşılandı.

Gördüğü ilgi ve samimi yaklaşımlardan büyük bir moral bulduğunun altını çizen Lokum “  İzlenimlerimiz  bize  Akçakoca’nın     İYİ belediyeciliği özlediğini gösteriyor. . 31 Martta özlemine kavuşacak” dedi.

 

Akçakoca’nın her köşesine ulaşarak vatandaşların sorunlarını dinleyen ve çözüm önerileri sunan Lokum seçimlerin en güçlü adaylarından biri olarak öne çıkıyor. Halkın beklentilerini karşılamak ve ilçenin gelişimine katkıda bulunmak için kararlılıkla çalışan Lokum Akçakoca’nın geleceğine dair umutları artırıyor.