akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
17°C
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
18°C
Salı Az Bulutlu
19°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C

BAŞKAN YANMAZ , GENÇLERE ÇOK ÖNEM VERİYOR

BAŞKAN YANMAZ , GENÇLERE ÇOK ÖNEM VERİYOR
13.02.2024 18:59
525
A+
A-

5 Yıllık icraatlarını tanıtmayı sürdüren Başkan Yanmaz çok önem verdiği Akçakocalı gençler ile ikinci kez bir araya geldi.

Her fırsatta STK mensupları, Toplu çalışmaların olduğu iş yerleri, Meslek gurupları ile yemekli toplantılar düzenleyerek  göreve geldiği 2019 yılından itibaren gerçekleştirdiği faaliyetler hakkında bilgilendirmelerde bulunan  Başkan  Yanmaz,   çok önem verdiği Akçakoca’nın geleceğinin teminatı gençlerle  Akçakoca’nın güzide mekanlarından  LAL CAFE’DE   gerçekleşen 2. buluşmasında   bitirilen ve  devam eden faaliyetler konusunda gençler ile verimli bir istişarede bulunan Yanmaz, gençlerden gelen soruları açık ve şeffaf bir şekilde cevaplamasıyla gençlerden büyük takdir topladı.

Akçakoca ile ilgili önemli noktalara değinen gençlerin görüşleri , yaşanan olumlu ve olumsuz gelişmeler hakkında  düşüncelerini dinleyen Yanmaz  her  ayrıntıyı not ederek  gerekli adımların atılacağı yönünde gençlere söz verdi.

Yanmaz, yaptığı konuşmada  Akçakoca’nın daha güzel bir noktada olabilmesi ve ihtiyaç duyulan gelişmelerin yaşanabilmesi için gençlerin çok önemli olduğunu vurguladı. Gençlerin kendilerini geliştirmeleri, yeteneklerini ortaya koymaları, hayallerini gerçekleştirmeleri ve topluma faydalı bireyler olmaları için belediye olarak her türlü desteği sağladıklarını kaydetti. Gençlere gösterilen bu destek aynı zamanda Akçakoca’nın geleceğini şekillendireceğini dile getiren Yanmaz, gençlerin Akçakoca’yı tanıtma ve geliştirme konusunda yapacakları her türlü faaliyete Belediye olarak tam destek vereceklerini belirtti.

Yanmaz, Akçakoca’nın değerli gençleriyle bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Gençlerin samimi, sıcak, coşkulu ve ilgili tavırlarından çok etkilendiğini belirten Yanmaz, gençlerin kendisine gösterdikleri sevgi ve saygıya teşekkür etti. Yanmaz, bu güzel akşam için değerli kardeşlerime çok teşekkür ediyorum dedi.