akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,2828
EURO
34,6228
ALTIN
2.409,35
BIST
10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
17°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
22°C

AK PARTİ “AKÇAKOCA ADAYIMIZ OSMAN CUMUR” DEDİ

AK PARTİ “AKÇAKOCA ADAYIMIZ OSMAN CUMUR” DEDİ
08.02.2024 20:07
674
A+
A-

31 Mart 2024 Yerel seçimlerinde Akçakoca Belediye Başkanlığı için aday adaylığı müracaatında bulunulan Ak Parti Akçakoca  adayı  resmi olarak açıklandı.

Günlerdir Akçakoca kamuoyunun merakla beklediği  resmi açıklama  bugün akşam saatlerinde yapıldı ve adayın Osman Cumur olduğu ilan edildi.

Konuyla ilgili olarak Ak Parti İlçe Başkanı yaptığı açıklamada ”

Değerli dava ve yol arkadaşlarımız,

“Allah nasip ederse” diye başladığımız bu yolda; Rabbimizin rızası, sizlerin desteği, Cumhurbaşkanımızın da tensipleriyle hizmet etmekten onur duyduğumuz Akçakocamız için çıktığımız bu yolda birbirinden değerli aday adaylarımız içinden Ak parti belediyeciliğinde girdiğimiz bu bayrak yarışını taşımak için Akçakoca belediye başkanlığı adaylığına Sayın Osman CUMUR Aday gösterilmiştir.

Partimizin başarısı için göstermiş olduğunuz gayret ve emeklerinizden dolayı sonsuz teşekkür ederiz.

Aynı gayret ve şevk ile mücadele ederek hepimiz hep birlikte Akçakoca için çalışacağız. Kazanan yeniden “Akçakoca” olacak “Ak parti” olacak inşallah…” ifadesine yer verdi.