akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,3057
EURO
34,6976
ALTIN
2.408,54
BIST
10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
17°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
22°C

İYİ PARTİ AKÇAKOCA BELEDİYE BAŞKAN ADAYI LOKUM” BOZUK YOL KALMAYACAK”

İYİ PARTİ AKÇAKOCA BELEDİYE BAŞKAN ADAYI LOKUM” BOZUK YOL KALMAYACAK”
02.02.2024 10:58
394
A+
A-

İYİ Parti Akçakoca Belediye Başkan Adayı Avukat Behçet Alkan Lokum adaylığını açıkladığı gün itibariyle başlattığı saha v çalışmalarını ara vermeksizin sürdürüyor.

Gün boyu kurumlar esnaf ve vatandaşların yoğun bulunduğu bölgelere ziyaretler yapan  akşam saatlerinden sonra da ev buluşmaları düzenleyen Lokum seçilmesi halinde nasıl bir başkan olacağını neler yapacağını anlatırken sosyal medya ve basın yoluyla da  projelerini tanıtıyor.

 

Gittiği her yerde ilgi ile karşılanan Alkan Lokum seçilmesi halinde Akçakoca’da bozuk bir metre yol bırakmayacağını söyledi. Yol sorununa büyük bir önem vereceğini vurgulayan Lokum “Yapacağımız plan çerçevesinde en uygun malzemeyi kullanarak, öncelikli olarak otobüs hatlarını ele alacağız. Ayırt etmeksizin trafik yoğunluğu dikkate alınarak tüm ana ve ara sokak yollarını yaparak  5 yıl boyunca bozulan her yere anında müdahale edeceğiz” dedi. Akçakoca turizmindeki yerinin çok büyük önemi olan  çınar caddesinin zemininin yeniden düzenlenerek    Akçakoca’ya yakışır bir konuma getirileceğini belirten Lokum “Ana arterlerde yeşile büyük önem verecek bölgemiz ağaç çeşitlerinin  dikimini sağlayacağız’ dedi.