akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
16°C
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
18°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Açık
21°C
Salı Açık
24°C

BAŞKAN YANMAZ’IN HIZINA YETİŞİLMİYOR

BAŞKAN YANMAZ’IN HIZINA YETİŞİLMİYOR
11.01.2024 19:32
1.332
A+
A-

Belediye projelerinin takibi, iş ve cemiyet yaşamının önde gelen kurumlar ve temsilcileri ile yaptığı görüşmeleri ara vermeden sürdüren Akçakoca  Belediye Başkanı Okan Yanmaz , gerçekleştirdiği esnaf ziyaretleri ile   ilçede adım atılmadık yer bırakmıyor.

“Soruna en yakın olan çözüme de en yakındır” anlayışını şiar edinen ve tüm çalışmalarını bu doğrultuda gerçekleştiren  aynı gün içerisinde gruplarla toplantılar düzenleyen, okul, işletmeler ve esnaf ziyaretlerinde bulunan , bu arada ilçede yürütülen belediye çalışmalarını takip etmekten geri kalmayan , makamdaki işleri de aksatmayan  Akçakoca  Belediye Başkanı Okan Yanmaz ‘ın temposuna yetişilmiyor.

 

10 Ocak 2024 gününe  yıllardır kimsenin aklına gelmeyen ilçede yaşayan emekli öğretmenler ile  bir kahvaltı etkinliğinde bir araya gelerek başlayan ,  ilçede yaşanan  asrın felaketlerine  rağmen gerçekleştirdiği  çalışmaları anlatan, pandemi süreci nedeniyle geciken  ve son aylarda  ihale aşamasına getirdiği Akçakoca’nın  yaşam standardını çok yükseltecek belediyeye milyonlarca tasarruf sağlayacak dev projelerini anlatan  Yanmaz , “hakkımda yapılan eleştiriler ve algı operasyonlarına inanmamanızı istiyorum. Bana sorun sizz değerli öğretmenlerime belgeleriyle açıklayayım.  Tüm olumsuz koşullara rağmen Akçakoca için önemli çalışmalarda bulundum” dedi.

 

Eğitime ve Öğretmene verdiği değerin ölçülemeyecek olduğunu belirten Yanmaz .” Sizlerle bir arada olmak benim için büyük bir gururdur. Yıllar sonra dersime giren öğretmenlerimin karşısına belediye başkanı olarak çıkmanın onurunu yaşıyorum. Katılımınızla bana büyük bir mutluluk yaşattınız” dedi.

Kahvaltı etkinliği,  Yanmaz tarafından Emekli öğretmenlere günün anısına anlamlı  birer armağan ve Belediye işletmelerinde geçerli  İndirim kartı takdim ile sona erdi.

Buradan iki liseli öğrencinin Belediye Nikah salonunda açtığı kişisel resim sergisine giden  Başkan Yanmaz  daha sonra Küçük sanayi Mobilyacılar  sitesini ziyaret ederek  sanayi esnafının misafiri oldu  sorunlarını yerinde tespit etti.

Esnafların taleplerini alan,  gün içerisinde ziyaretlerini  Esnaf Kefalet Kooperatifi ile sürdüren bu arada başkanlık makamına geçen ve bazı konuları karara bağlayan iş görüşmeleri yapan  Yanmaz, “10 Ocak Calışan gazeteciler günü” olması nedeniyle Akçakoca Kahvecisinde düzenlenen yemekte Akçakoca’nın yerel basın mensuplarıyla bir araya gelerek günü tamamladı.