akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
21°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
18°C

AK PARTİ’DEN YATIRIMLAR İLE İLGİLİ AÇIKLAMA

AK PARTİ’DEN YATIRIMLAR İLE İLGİLİ AÇIKLAMA
10.01.2024 00:18
147
A+
A-

Ak Parti Akçakoca  İlçe Teşkilatı  Başkanı Burhan İşleyen  Akçakoca’da yapılması planlanan çalışmalar konusunda bir basın açıklamasında bulundu.

İşleyen’in  , geçmişten günümüze yapılan  ve yapılması planlanan çalışmaları  kapayan  açıklaması ”

Değerli Akçakocalılar, Değerli hemşerilerimiz ,Değerli basın mensuplarımız.

Akçakoca’mızda aciliyeti olan veya olmayan bütün konuları Ak Parti İlçe Teşkilatı olarak sürekli iletişimde bulunduğumuz; Kadın Kolları Genel Başkanımız Millet Vekilimiz Ayşe Keşir hanımefendi, Millet vekilimiz Ercan Öztürk ve İl başkanımız Hasan Şengüloğlu ile paylaşmamız bizim asli görevimizdir. Her zaman yanımızda durdukları için hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyoruz.

29 Ekim 2023 tarihinde sayın Ercan Öztürk vekilimiz ve İl Başkanımız Hasan Şengüloğlu ile Karayolları bölge müdürü ve 6 kişilik ekibi ile Sapak mevkiinde Akçakoca Düzce istikametinden karayolları kamulaştırılmış alanından  fasılalı ışık ile direk geçiş yan yollar projesi ve Düzce Kdz Ereğli istikametinden karayolları kamulaştırılmış alanından fasılalı ışık ile direk geçiş yan yollar projelendirilmesi için yerinde çalışma başlatıldı.

Yapımına başlanan Yeni Hastane mevkiinde Kentmenli kavşak projesi için, ana yolun 6 metre düşürülerek Yenimahalle Kınık köyü istikametinde üstten geçişli köprü ile bağlantılı olduğu 200 metre batısında kavşak olduğunu projelerinin ihale dosyası haline ve yatırım planına alınması görüşüldü.

Bölge müdürü ve ekibi ile Melenağzı mevcut yolunda  yaptığımız incelemelerde, Coğrafi dokusunun bozulmaması, trafiğin yoğunluğu göz önünde bulundurularak  Melenağzı çevre yolunun biran önce başlatılması temennisinde bulunan Millet vekilimiz Sayın Ercan Öztürk ve İl Başkanımız Hasan Şengüoğlu  ile mutabık kalındı.

11 kasım 2023 Fırtınaya maruz kalan Akçakoca balıkçı barınağı nı ziyaret eden Millet Vekilimiz Ercan Öztürk  ve İl başkanımız Hasan Şengüloğlu  ile  hasarlar incelendi ve konu ile ilgili ulaştırma ve alt yapı görevlileri çağırıldı ve tespitler tutanağa bağlandı. Akabinde Barınak duvarlarının yükseltilmesi ve taş tahkimi projelendirildi.

8 ocak günü Düzce’ye gelen Ulaştırma bakanımız Sayın Abdulkadir Uraloğlu  ile  görüşmeler yapan Kadın kolları Genel başkanı Millet Vekilimiz Ayşe Keşir, Millet vekili Ercan Öztürk ve İl başkanımız Hasan Şengüloğlu ve Akparti İlçe Teşkilatı ile beraberdik.

23 Aralık 2023 Sayın Vekilimiz Ercan Öztürk ’ün Meclis konuşmalarında da belirtiği gibi  açılamayan 5 km lik çevre yol sorusunu Sayın Milletvekilimiz Ercan Öztürk’ün sorduğunu, bu konuyu hatırlatarak,  yatırım planına  ve ihale projesi haline getirilmesi için harekete geçileceği, mevsimsel zamanda başlanacağının bilgisini ve sözünü Ak parti teşkilatı olarak aldık ve bu konuda çok emekleri  olan Sayın Ercan Öztürk millet vekilimize  ve Ulaştırma Bakanımız Abdulkadir Uraloğlu’na çok teşekkür ettik.

Ketmenli kavşağının ihalesine sayılı günler kaldığını Ocak ayı içerisinde yapılacağını öğrendik. Sapak yan yollarının projelendirilmesinin yapımına başlandığını, en kısa zamanda ihale edileceğini öğrendik. Balıkçı barınağının yükseltme ve taş tahkimatının mevsimsel takvime göre başlanacağını öğrendik. Akçakoca’mız için her bir proje küçümsenemeyecek büyüklükte ve önem arz ettiğini belirttik. Destekleri için ilçemiz adına Bakanımıza çok teşekkür ettik.

Akçakoca’mızın evladı olan Sayın Ercan Öztürk  Vekilimizin, verdiği emeği ve konuları takip ettiğine, Ak Parti ilçe teşkilatı olarak şahidiz. İlçemize ait her türlü konular ile dertlenmesi bizi çok memnun etmiştir.

Fakat, bu kadar emek ve özveri ile çalışıp, projeleri tek tek inceleyen, konuları bizzat takip eden ve sonuca kavuşmasını sağlayan millet vekilimiz değilmiş gibi; kopyala yapıştır ile Sosyal Medyada paylaşımda bulunan Cumhur İttifakı Belediye Başkanlığı, hem Milletvekilimizi hem de İlçe Teşkilatımızı çok üzmüştür. Bu konuları siyaseten kendine mal etmek isteyenlere vatandaşlarımızın bilgilendirmek ve emeğe saygı duyulması gerekliliğini vurgulamak için bu açıklamayı yapmak zorunda kaldık. Kamuoyunun bilgisine sunulur.

Saygılarımla Ak Parti İlçe Teşkilatı ve İlçe Başkanı Burhan İŞLEYEN”