akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,3452
EURO
34,8457
ALTIN
2.391,16
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
16°C
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
18°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
21°C
Salı Az Bulutlu
24°C

İYİ PARTİ  BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ALKAN LOKUM’DAN ÜNİVERSİTELİLERE YOL SÖZÜ

İYİ PARTİ  BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ALKAN LOKUM’DAN   ÜNİVERSİTELİLERE YOL SÖZÜ
22.12.2023 18:46
598
A+
A-

31 Mart 2023 Tarihinde yapılacak Mahalli İdareler Seçimlerinde  İYİ Parti’nin Akçakoca Belediye Başkan Adayı Alkan Lokum Üniversite gençliği ile bir araya geldi.

Alkan Lokum Üniversite kampüsü yakınlarında bir Kafe’de yaklaşık 100 üniversiteli genç ile yaptığı söyleşide Belediye Başkanı seçilmesi halinde Üniversiteli gençlerin sorunlarına önem vereceğini ve önceliğinin yolu yapmak olacağını vurguladı.

Katılımcılara   Baklava ve içecek ikramlarında bulunan , sorularını yanıtlayan,  taleplerini de not alan Lokum yaptığı konuşmada “ 2009 tarihinden buyana geçen süre içinde görev yapan  3 başkan da ilk işlerinin Üniversite yolunu yapmak olduğunu söylediler. Ancak  15 yıl sonra  bugün gelinen noktayı görüyoruz. Seçilmem halinde yapacağım ilk işlerimden biri hatta en önde geleni bu yol olacaktır. Sizler için artık ekonomik bir sorun olan yol ücretlerinden kaçtığınızı ve  bir çok arkadaşınızın  yürüdüğünü görüyorum. Projesi tamam olan  Yaya ve Bisiklet  parkurlarının da yer aldığı yolu ışıklandırılmış ve güvenliği sağlanmış olarak Allah izin verirse  gelecek öğretim dönemine yetiştirme sözünü veriyorum. “ dedi.

 

Öğrencilerin alkışladığı bu açıklamadan sonra bir süre interaktif devam eden buluşma fotoğraf çekimleri ile sona erdi.