akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,1964
EURO
34,9775
ALTIN
2.504,02
BIST
10.895,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
22°C
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
23°C
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
22°C

TÜRKİYE’NİN MARKA LEZZETİ AKÇAKOCA’DA

TÜRKİYE’NİN MARKA LEZZETİ AKÇAKOCA’DA
17.12.2023 20:45
864
A+
A-

Ekler pastasına alışılmadık bir boyut  ve tat kazandıran , Türkiye genelinde hızla yaygınlaşan farklı lezzet  Ekleristan Akçakoca şubesi açıldı.

 Çınar caddesinde Başkan Okan Yanmaz , CHP İlçe Başkanı Tuğrul Abanoz ,  İYİ Parti Belediye Başkan adayı Alkan Lokum  ve çok sayıda davetlinin katıldığı bir törenle hizmete açılan   yeni lezzet durağı    Ekleristan’ın Akçakoca şubesinde her gün birbirinden lezzetli 26 çeşit ekler günlük olarak tezgâhtaki yerlerini alacak.

Okunan duanın ardından , Başkan Yanmaz’ın kısa bir hayırlı olsun konuşmasıyla kurdelesi   kesilerek alkışlarla hizmete açılan Akçakoca EKLERİSTAN  girişimcisi Aydın Yanmaz  tebrikleri kabul ederek  katılımcılara ekler ve içecek ikramlarında bulundu.

“26 ÇEŞİT EKLERİMİZ MÜŞTERİLERİMİZİ BEKLİYOR”

Akçakoca’ya böyle bir lezzeti getirmenin mutluluğu ve gururunu yaşadıklarını belirten Aydın  Yanmaz  işletmelerinin uzun ömürlü olması temennisinde bulunarak; “Hikâyemiz, Ekleristan’da eşimle birlikte EKLER  tatmamız ile başladı. Çok beğendik ve bunu Akçakoca’ya kazandırmak istedik. 26 çeşit ekler’imiz bulunmakta. Her gün taze olarak geliyor. Müşterilerimiz her türlü kahve ve çayı da ikram edebileceğimiz bir ortam yarattık.  Umarım işletmemizin ömrü uzun olur. En kısa süre de de paket servisimiz olacak. ” şeklinde konuştu.