akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,3442
EURO
34,8893
ALTIN
2.392,29
BIST
10.185,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
15°C
İstanbul
15°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
18°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
21°C
Salı Parçalı Bulutlu
24°C

AK APARTİ’DEN BİRLİK BERABERLİK MESAJI

AK APARTİ’DEN BİRLİK BERABERLİK MESAJI
07.12.2023 13:29
505
A+
A-

Ak Parti’nin 6 belediye  başkan aday  adayı İlçe Başkanı  Burhan İşleyen’in düzenlediği kahvaltılı basın toplantısında basın mensuplarıyla  bir araya geldi.

Aday adayları, kahvaltı sonrasında basın mensuplarına birlik ve beraberlik mesajları verdi.

Ak Partili adayların basın mensuplarıyla yaptığı kahvaltının ardından bir açıklama yapan ilçe başkanı Burhan İşleyen, ” Teşkilat olarak tüm aday adaylarımıza aynı  yakınlıktayız. Ak Parti olarak bugün nasıl bir araya geliyor ve  birbirimizle olan yakın ve sıcak ilişkiler içerisindeysek yarında genel Merkezimiz görevi kime tevdi ederse aynı yakınlıkta ve yan yana olacağız. Aday adayları da içlerinden herhangi birinin adaylığı durumunda kendisine destek olup partisinin adayının yanında duruyor olacaklarını ifade ediyorlar.   Güç  böyle oluşur. Ak Partinin misyon ve vizyonu bu temel prensip üzerine kuruludur ve 25 yıllık güvenin ve başarının anahtarı da budur” dedi.

Ak Parti’nin belediye başkanlığına aday adaylığı müracaatı yapan isimler, Esvet Sarıoğlu, Özkan Öztürk, Ali Uzun, Osman Cumur, Sefa Çakır ve Sevda Bıçakçı Bal da sohbet esnasında yaptıkları değerlendirmelerde birlik ve beraberliğin önemi üzerine sözler sarf ettiler.

Aday adayları arasında oluşan birlik ve beraberlik mesajı içeren toplantıda basının önemi vurgulanarak Teşkilat ve basın ilişkilerinin sağlıklı bir şekilde sürdürülmesine özen gösterileceği  ifade edildi.