akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,3442
EURO
34,8893
ALTIN
2.392,29
BIST
10.185,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
15°C
İstanbul
15°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
18°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
21°C
Salı Parçalı Bulutlu
24°C

CHP’NİN TALİH’SİZLİĞİ

CHP’NİN TALİH’SİZLİĞİ
06.12.2023 09:21
878
A+
A-

Yaklaşan  yerel seçimler öncesinde partilerde  Belediye Başkan Aday Adaylarının açıklamalarını yaptığı şu günlerde  hiçbir partide yaşanmayan  ancak 45 Yıl sonra Düzce’de milletvekili çıkarmış ve bu sevinci yaşamış CHP’de  Akçakoca’da kazan kaynamaya başlıyor görüntüsü hakim.

CHP ‘de  , Genel Başkan dahil hiç kimsenin örgütün üstünde olamayacağı  bir anlayışın hakim olduğunu, Genel Başkan Özgür Özel’in aday belirleme çalışmaları kapsamında; ‘’İl, ilçe ve belde yönetimlerini dikkate alacağız!’’ diyerek örgüt kararlarına verdiği önemi, herkes gibi    Düzce Milletvekilinin  de  biliyor olması ve 31 Mart 2023 yerel  seçim çalışmaları yaparken bunu dikkate alması gerekmez mi?

2023 milletvekili seçimlerinde  Düzce’li olup olmadığı ithal aday tartışmalarının ayyuka çıktığı bir ortamda Gurup Başkan Vekili Sayın Engin Özkoç’un ağırlığı ile 1. Sırada yer alan  ve  parti disiplininden kopmayan seçmenlerin iradesiyle milletvekili olan ,  o gün bu gündür “Sokaklarını arşın arşın gezeceğim, yaşamımı Düzce’de sürdüreceğim” diyen  fakat Akçakoca’da görünmeyen, STK larla  ,toplumla bir kez buluşmayan , sorunlarla ilgili istişareler yapmamış, bir çay ocağında vatandaşla sohbette bulunmayan  Milletvekili Talih Özcan,  Akçakoca Belediye Başkan adayı belirlenmesi çalışmalarında taraf olarak, kendi doğrusunu kabul ettirebilmek için girişimlerde bulunduğu duyumlarının   yarattığı huzursuzluğun  acaba farkında mı? Bir milletvekilinin  taraf olmak yerine örgütle istişarelerde bulunarak yaplacak kamuoyu yoklamaları sonucunda ortaya çıkan iradeye saygı duyması ve örgütle birlikte belirlenen adayın kazanması için varını yoğunu ortaya koyması gerekmez mi?

45 yıl sonra örgütle birlikte omuz omuza vererek   seçildiğinizde    Düzce’nin Talih’i dediğimiz  Sayın Milletvekili örgüt için bir Talih’sizlik olma yolunda maalesef hızla ilerliyor ve bir hataya imza atıyorsunuz.

Daha   düne kadar tanımadığınız, seçildikten sonra da bir iki kez uğrayıp dostlarınızla kıyıda köşede yemek yiyip çay içerek kaybolduğunuz Akçakoca kamuoyunu , Akçakoca seçmenini,  seçilmeye talip olanlarını,  geçmişte  seçilenleri hakkında yeterli  bilgi sahibi olmadığınız halde Akçakoca belediye aday adaylığı konusunda yan tutmanız taraf olmanız örgüte karşı inatla kendi bildiğinizi savunmanız akla ziyan  bir durumdur . Cumhuriyet Halk Partisi’nin tarihinde hiçbir kimse örgüte rağmen örgüte karşı duruş sergileyerek benim dediğim olur anlayışıyla hareket ederek hiçbir şekilde başarı sağlamamıştır. Bu dün de böyle olmuştur bugün de böyle olacaktır.

Örgüt ile ilişkileri koparıp kendi bildiğinizi okuma kararlılığınız sonucunda yaşanacak olumsuzluğun faturasını ne istediğini bilmediğiniz  , kimin ne olduğunu  tanımadığınız  Akçakoca ödeyecektir.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin tarihinde hiçbir kimse örgüte rağmen örgüte karşı duruş sergileyerek benim dediğim olur anlayışıyla hareket ederek hiçbir şekilde başarı sağlamamıştır bu dün de böyle olmuştur bugün de böyle olacaktır.

“GÖLGE ETMEYİN, BAŞKA İHSAN İSTEMEZ”