akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,3436
EURO
34,8274
ALTIN
2.379,49
BIST
10.265,03
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
16°C
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
18°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
21°C
Salı Az Bulutlu
24°C

AK PARTİ’NİN EMEKTAR İSİMLERİNDEN ZİYA DENİZGEZ İGM ADAY ADAYI OLDU

AK PARTİ’NİN EMEKTAR İSİMLERİNDEN  ZİYA DENİZGEZ  İGM ADAY ADAYI OLDU
28.11.2023 18:09
459
A+
A-

Ak Parti’nin Akçakoca Teşkilatının en çalışkan ve özverili isimlerinden Ziya Denizgez 2024 Mahalli seçimlerinde partisinin İl Genel Meclisi aday adaylığı için müracaatını yaptı.
Ak Parti ilçe başkanlığında düzenlenen törene adaylık dilekçesini veren Denizgez’i desteklemek için çok sayıda partili yanısıra , genç isimler ve muhtarlar katıldı.

İlçe Başkanı Burhan İşleyen yaptığı kısa konuşmada Ziya Denizgez’in fedakar ve çalışkan bir partili olduğunu 2013 den bu yana yönetim kurulunda görev aldığını belirtti .
Eski Milletvekili ve Akçakoca Belediye Başkanlarından Nazmi Çiloğlu ile Belediye Başkan Aday adaylarından Esvet Sarıoğlu, Ali Uzun, Osman Cumur ve Sevda Bal’ın da katıldığı törende kendisini desteklemeye gelenlere ve Partinin yöneticilerine teşekkür eden Denizgez “ Ak Parti ailesinin bir ferdi olarak 2013 yılından bu yana partimin başarısı için her seçimde çalıştım. Verilen görevi layıkıyla yaptım. Bu seçimlerde de Cumhurbaşkanımıza layık bir sonuç almak için elimden geleni yapacağım . Davamızın bayrağını hep dalgalandıracağız Sizlerin desteği ile İGM adaylığına müracaat ediyorum. Katılımınızdan ve desteğiniz için teşekkür ediyor sizleri Allaha emanet ediyorum.” Dedi.
Alkışlar ve tezahüratlar arasında dilekçesini verdi.