akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,3442
EURO
34,8893
ALTIN
2.392,29
BIST
10.185,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
15°C
İstanbul
15°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
18°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
21°C
Salı Parçalı Bulutlu
24°C

BOLU İL ÖZEL İDARESİ, AKÇAKOCA’DAKİ ARAZİSİNİ SATIŞA ÇIKARDI!

BOLU İL ÖZEL İDARESİ, AKÇAKOCA’DAKİ ARAZİSİNİ SATIŞA ÇIKARDI!
15.11.2023 20:29
661
A+
A-

Bolu İl Özel İdaresi , Akçakoca ‘da bulunan ve  3 bin metrekare üzerindeki  arsasını satış kararı aldı.

Bolu İl Özel İdaresi’nden Satılık Arsa

Bolu İl Özel İdaresi, Düzce’nin Akçakoca ilçesi, Hacıyusuflar Mahallesi’nde yer alan, toplamda 3 bin 8 metrekare büyüklüğündeki bir arsayı satışa çıkardı. Yerel potansiyeli yüksek olan bu arsa, 318 ada ve 11 numaralı parsel üzerinde konumlanıyor. Satışa sunulan arsanın büyüklüğü ve konumu, farklı yatırım imkanlarına da olanak tanıyabilir.

İhale Şartları ve Satış Detayları

Düzce’nin il olduğu tarihte gerçekleşen  menkul ve gayrı menkul paylaşımlarında her nedense Bolu uhdesinde kalan ve  dönemin Belediye Başkanı  Fikret Albayrak’ın  girişimleri ile zorlu bir süreç sonunda  Eski Çınar Oteli’nin Akçakoca’ya kazandırılmasında takas olarak Bolu Özel idaresine verilen  Arsanın satış ihalesi kapalı teklif usulü ile gerçekleştirilecek.

İhale için belirlenen muhammen bedel KDV hariç 24 milyon lira olarak açıklandı. Potansiyel alıcılar için büyük bir fırsat sunan bu ihale, 28 Kasım Salı günü saat 15:00’da Bolu İl Özel İdaresi toplantı salonunda yapılacak. İlgilenen alıcıların bu tarihte ihale yerinde hazır bulunmaları gerekmekte.